V Brně opět otevřel DJ Room

V prostoru klubu Perpetuum vznikl nový DJ Room. Šla jsem tedy omrknout den otevřených dveří a vyzpovídat Caspera alias DJ Ghostbustera, produkčního klubu Perpetuum, promotéra spousty eventů a také provozního DJ Roomu. 

Nezbedná: Ahoj, co je to vlastně ten DJ Room? Pro koho je určen?

Casper: DJ Room je místo, kam si můžou mlaďoši, začínající DJové nebo i lidi, kteří nemají kde trénovat přijít zahrát na profi techniku.

Kde a jak si můžu rezervovat termín? Jaká je otvírací doba?

Casper: Stačí napsat na Facebook nebo Instagram DJ ROOM BRNO zprávu s termínem. Já Ti pak pošlu tabulku, vybereš si den a čas, zapíšu si Tě a je to. Termíny jsou víkendy, soboty a neděle od oběda do večera.

Co tady máš za techniku? Jaké služby poskytuješ?

A  kolik to všechno stojí?

Casper: K dispozici jsou tu 3x Pioneer CDJ-2000NXS s mixem Pioneer DJM-900NXS nebo gramofony 2x Technicse SL-1210 Mk5, dva pořádné odposlechy a klubové prostředí. Cena za základní hraní plus moje poradenství je 200,- za hodinu a 500,- za hodinu za nahrání setu nebo videosetu. Tím se pak můžeš prezentovat na DJ contestech a tak.

Poznámka Nezbedné: S DJ Roomem mám vlastní zkušenost, chodila jsem trénovat ještě do bývalého klubu Favál, dneska Enter. Všem, co nemají doma profesionální techniku to můžu jen doporučit. Opravdu hodně mi to dalo a posunulo mě ve kvalitě hraní. Získala jsem zkušenosti na technice, která je celosvětově klubový standard a kdo ji neumí ovládat jakoby ani nebyl DJ.

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *