Jorn van Deynhoven v březnu v Brně

Jorn van Deynhoven je velké trancové jméno z Německa, které je dobře známé každému trancařovi ať už díky jeho úspěšné produkci nebo hraní na těch největších eventech jako A State of Trance nebo Transmission. A tento „Anthem Man“ přijede v sobotu 19.března zahrát do brněnského klubu EXIT v rámci trancové klubovky Trancesated.

Tento světoznámý DJ a producent patří již více než 15 let na trancové scéně mezi nejužší špičku, jelikož je autorem desítek celosvětově známých hitů. Sám své skladby popisuje jako hymny a říká, že je pro něj při jejich tvorbě důležité, aby jen tak neodezněly během jedné sezóny a pak se na ně zapomnělo, ale aby se hrály třeba i za 10 let, což je dělá jedinečnými a nezapomenutelnými. Např. jeho nadčasový singl New Horizons byl v roce 2014 v hlasování zvolen fanoušky jako oficiální A State Of Trance 650 Anthem, čímž si vysloužil přezdívku „Anthem Man“.

Jorn van Deynhoven – New Horizons (A State Of Trance 650 Anthem)

V roce 2020 vydal debutové album pojmenované The Future Is Now plné nádherných trancových ale i pomalejších skladeb. Loni si ho dokonce přizval ke spolupráci samotný Armin van Buuren a výsledkem je ikonická skladba Lost In Space, která jakoby opravdu dorazila a zaznívala odněkud z vesmíru. Na kontě má i celou řadu proslulých remixů např. pro Armina, Tiesta, Cosmic Gate, Garetha Emeryho, Alyho & Filu, Dash Berlin nebo Underworld. A kdo by neznal jeho remix na nezapomenutelnou RAM – RAMsterdam?

Armin van Buuren & Jorn van Deynhoven – Lost In Space

Díky úspěchu jeho skladeb začali trancoví fanoušci toužit vidět a hlavně slyšet autora oblíbených hitů i na akcích, takže Jorn začal cestovat za vystoupeními v klubech a festivalech po celém světě. Mezi ty nejdůležitější určitě patří několikanásobná účast na hlavních pódiích A State Of Trance, na festivalech jako Tomorrowland, Dreamstate, ULTRA Music Festival, Luminosity Beach Festival, Nature One, Transmission v České republice nebo také turné po Austrálii pod značkou Armada a Godskitchen.

JORN VAN DEYNHOVEN – TRANSMISSION PRAGUE 2021: Behind The Mask

Zkrátka tento pán vám v EXITu předvede parádní trancovou jízdu plnou hymnických melodií, nádherných vokálů a nadupaného drivu a je rozhodně se na co těšit!

Vstupenky: smsticket.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *