Armin van Buuren headlinerem letošního Mysterylandu

Letní sezóna je teprve na svém začátku, ale organizátoři hudebních festivalů už mají plné ruce práce s přípravou těchto akcí. Po covidové pauze se v závěru prázdnin uskuteční poblíž Amsterdamu další ročník obřího festivalu MysteryLand.  Organizátoči slibují více než 300 umělců, kteří vystoupí na celkem 22 scénách.

Hudební rozmanitost festivalu je opravdu široká a pokrývá mnoho žánrů elektronické taneční hudby. Vyberete si ze stylů jako house, techno, deep house, trance, trap, minimal, big room, rnb, hip hop a nebudou chybět ani oblíbené tvrdší styly hardstyle, hardcore ad.

 
Letošní ročník láká na jména jako Armin van Buuren, W&W, Paul Kalkbrenner, Sven Väth, Carl Cox, Octave One, Chelina Manuhutu, Franky Rizardo, Andrea Oliva, Noisecontrollers, Atmozfears, Bass Modulators, Sunnery James & Ryan Marciano, Deepack, D-Block & S-Te-Fan, D-Sturb, Partyraiser, Pavo, Vince, Anime, Bass-D, Catscan a mnoho dalších. 

Součástí festivalu bude i camp, ve kterém budou mít návštěvníci k dispozici sprchy, bary, kadeřnictví, kavárny, masáže nebo např. i jógu. Nebude chybět ani obchod otevřený 24 hodin denně a několik tzv. „foodtrucků“, které nabídnou např. hamburgery, pizzu, grilované steaky a několik světových kuchyní, jako mexická, indická, vietnamská atd.

 
Na oficiálních stránkách festivalu jsou k dispozici vstupenky na neděli za 79,9 Eur. V nabídce jsou nadále i specíální balíčky na sobotu. Kompletní info najdeš na stránkách https://www.mysteryland.nl/ 

Místem konání je Haarlemmermeer poblíž Amsterdamu.

Mysteryland 2022

Mysteryland 2019 Official Aftermovie