Tomorrowland 2020 oznamuje hostující stage

Belgický Tomorrowland se letos uskuteční opět dva víkendy po sobě. Termíny jsou 17 – 19 a 24 – 26 červenec. Pro letošní ročník „ The Reflection of Love“ pořadatelé oznámili hostující stage. Lákadla pro první víkend jsou např. Afterlife, Cocoon a Exhale. Trance návštěvníky potěší Future Sound of Egypt a novinkou pro letošní ročník bude A State of Trance po oba víkendy. Mezi dalšími scénami se objeví Sexy by Nature, Smash The House, Adriatique nebo Q-Dance invites.

Podobně tomu bude i následující druhý víkend. Navíc přibudou scény Pussy Lounge, Carl Cox, I Love the 90´s, D-Block & S-te-fan, Maceo Plex, Rave into Space a další.

Pokud tedy plánujete Tomorrowland letos nebo v dalších letech navštívit, k prodeji vstupenek je nutná registrace. Všechny informace o prodeji vstupenek najdeš na https://global.tomorrowland.com/

Vstupenky Global Journey Sale mají svůj prodej již za sebou. Belgický a celosvětový předprodej začne v sobotu 25. ledna a následné General vstupenky budou ještě v sobotu 1. února.

Tomorrowland 2020 Hosts