Subgate a Joey White si odbyli svůj producentský debut Astral a chystají EP na respektovaném labelu EIN2!

Doba covidová má i své světlé stránky a hudební producenti tak mají dostatek prostoru pro produkci vlastních tracků a zároveň přispívá i k vzniku nových projektů a spoluprací. 

Tuto dobu využili i domácí producenti Subgate a Joey White a výsledkem je jejich producentský debut na nizozemském vydavatelství Pursuit, za kterým stojí producent Rob Hes a na kterém v rámci kompilace Wild Cards 11 vydali melodickou skladbu Astral. 

Subgate & Joey White – Astral

2.2.2021 pak vyjde jejich první společné EP Devotion, na kterém se objeví další dva melodické tracky. O EP-čko projevil zájem berlínský label EIN2, který je mladším bratrem respektovaného vydavatelství Einmusika, za kterým stojí producent Einmusik.

V tuto chvíli je EP v pre-orderu na hudebním protálu Beatport: https://www.beatport.com/release/devotion/3233781 

Ikdyž jsou v rámci samostatné produkce žánrově odlišní a Subgate se věnuje primárně tvrdším techno trackům a Joey White pak melidockému housu a technu, jejich společná práce je zajímavou kombinací jejich producentských skils a nachází si své příznivce a posluchače. 

 Kromě jejich solových producentských projektů, které spatří světlo světa během první poloviny roku na labelech jako jsou Complexed rec., Pursuit, Housemagazine rec, Avaken nebo OneWay music se můžete těšit brzy i na další společnou práci. 

Více informací naleznete na
https://www.facebook.com/djsubgate a https://www.facebook.com/joeywhite 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *