Mayday 2020 hlásí kompletní obsazení

I-Motion zveřejnila kompletní line-up pro nadcházející Mayday, která se uskuteční tradičně 30. dubna 2020 v německém Dortmundu. Areál Westfalenhallen, kde se Mayday již několik let pravidelně koná, nabídne letos celkem čtyři scény. Kromě main arény to bude techno, harder styles a classic floor. Na tomto německém svátku elektronické taneční hudby, jehož historie se začala psát už v roce 1991, vystoupí 44 umělců a párty potrvá celých 14 hodin. Vše totiž startuje už v 19 hodin a konec bude v 9 hodin ráno.

Foto: www.mayday.de

A na jaká jména letos Mayday láká? S technem vystoupí švédská ikona Adam Beyer, z Belgie dorazí Amelie Lens, ve společném setu Edenheimer vystoupí Pappenheimer a Kerstin Eden. V live setu vystoupí Reinier Zonneveld.

Hardstyle a hardcore scénu zastoupí např. Angerfist (aktuálně 33. místo v anketě Top 100 Djs), dále Partyraiser, Tensor & Re-Direction live, Sound Rush a další.

Classic floor nabídne legendární jména jako Jam (Jam & Spoon) Talla 2XLC, Taucher, Hooligan, DJ Quicksilver, Tom Wax, Woody van Eyden, Aquagen nebo Sakin & Friends.

Za zmínku dále určitě stojí Claptone, Joris Voorn nebo Andy Düx. Připočteme-li kvalitní organizaci, zvuk a vizuální stránku celého eventu, tak je takřka povinností letos opět vyrazit.

Mayday 2020

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *