Mysteryland 2020 – První info

Nový rok je teprve na svém začátku a promotéři světových festivalů už o sobě dávají vědět. Jedním z vrcholů nadcházejícího léta bude nizozemský Mysteryland, který se uskuteční o víkendu ve dnech 28. až 30. srpna 2020.

Organizátoři z ID&T nedávno oznámili seznam všech dvaadvaceti stageí. Takže kromě festivalové Mainstage nebude chybět tradiční obří Q-Dance scéna, technaře potěší Carl Cox se svou Awesome Soundwave nebo Cocoon Svena Vätha. Pro trancery bude připravena Trance Energy, kvalitní house nabídne Sexy by Nature dvojice Sunnery James & Ryan Marciano a hardcore si užijeme na Thunderdome.

První vlna předprodeje začne v úterý 28. ledna 2020 ve 12:00 hodin. K dispozici budou sobotní vstupenky za cenu 78 EUR, nedělní vstupenky budou za cenu 62 EUR. Camping a víkendové vstupy budou za cenu 139 EUR, víkendové bez kempu za cenu 129 EUR. Místem konání bude tradiční Haarlemmermeer poblíž Amsterdamu. Sobotní čas festivalu bude od 11 do 23 hodin, nedělní začne o hodinu později, od 12 do 23 hodin. Vstup pouze od 18 let. Kompletní info najdeš na https://www.mysteryland.nl/ .

Mysteryland 2020 Hosts

Foto: FB Mysteryland

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *