5 důvodů, proč oslavit narozeniny s rave.cz

V sobotu 31.7. slaví náš server narozeniny. Oslava to bude úžasně kouzelná. Plánují ji totiž naše dvě redaktorky Úžasná s Kouzelnou. K tanci a poslechu vám zahrají brněnští DJs spolu s hlavní hvězdou Orbithem. Těšit se můžete na spoustu známých a starou rave gardu. Pro tuto příležitost speciálně upečený rave dort. O ten se postará naše kamarádka veganská Selka.cz. A ve finále na našeho bývalého redaktora Carl W, který, jak se nechal slyšet, bude zde slavit své narozeniny také. A možná dorazí i Ian.

Party to bude denní a bude se konat v prostoru Živé cihelny, kterou má pod palcem Živé ozvučení, v Brně ve Štýřicích, kam můžete přivést své ratolesti. Dostanete se tam za 6 minut chůzí ze zastávky Celní na Vídeňské ulici.

  1. Kids for free

Myslíme na to, že naši rejvaři stárnou a již disponují dětmi. Pro děti je vstup zdarma. Pro ně pak bude nachystáno drobné občerstvení v podobě marshmallow na oheň, špekáčky a sladký rave dort.

  1. Bar

Budeme mít toho nejúžasnějšího barmana v České republice, který již poněkolikáté po sobě vyhrál junior flair barman soutěž. David míchá drinky jako bůh, potvrzeno nejedním alkoholikem. 

  1. DJs

Poslechnete si jednoho ze zakladatelů rave.cz pana Fláje ve vystoupení multižánrové kapely FlyTech, kde se spolu s brněnskou legendou RoBoTechem zhostí djského pultu a zahrají Vám výběr z těch nejlepších tracků, kterými vás bavili na parties jako ELEKTRA, Lesní party atd. atp. posledních 20 let. Před vystoupením FlyTechů si budete moct užít DJ set našeho rave matadora Peter Pea. A ještě před ním pro Vás parket rozehřeje svými melodickými tóny DJ Kema. Na závěr pak uslyšíte DJ Orbith, který patří mnoho let k nejvýraznějším postavám české taneční scény.

  1. Fresh fruit for free

Kde jinde než na našich narozeninách najdete stůl plný čerstvého ovoce. Prosím,nenechte se zmást, fresh fruit for free se nepíše s na konci, jak jste to mohli kdysi najít na starých letácích.

  1. After party

After party jak jinak než v našem milovaném klubu Perpetuum, kde si na nás počíhá Nikoala, James D a náš oblíbený DJ Nois. DJ Nois určitě znáte, na našem serveru začínal jako redaktor, napsal pro nás desítky článků a přinesl rozhovory s mnoha DJs z celého světa. Nikoala je začínající DJka, která se pohybuje v brněnských techno vodách něco málo přes 2 roky. Mohli jste jí několikrát slyšet na livestreamech Garage Champions. Od dubna tohoto roku je Nikoala také náš nový redakční pomocník. A ve finále James D, což je takový náš černý kůň. Tento charismatický chlapík, původem z Washington DC, je nejenom skvělý DJ, ale také producent jehož tvorbu si oblíbila celá řada světových DJs. 

2 komentáře

  1. Tohle mě dostatečně přesvědčilo k tomu, že se tam v sobotu vidíme! ?

  2. Prosím hledám slečnu z perpeta s kterou sem si tam tleskala.poznala mě z šaliny č,1 a podle bot červeno bílé ES …608468771 ozvy se prosím

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *