Solstice Records 059 | Chuck Drtina – Dream e.p.

Po delší době vychází na jednom z prvních českých house vydavatelství Solstice Records nový release “Dream E.P.” s pořadovým číslem 059. Originál vyprodukoval pražský Dj a producent Chuck Drtina.

Track se nese v duchu melodického deep houseu a zasněné melancholické nálady. S remixem skladby přichází po delší odmlce producent a Dj Dekades. Jeho techhousová verze s údernějším beatem a melodickými fragmenty originálu je naopak vhodná spíše pro rozjetý taneční parket. O grafiku se postarala ilustrátorka Sasha Derkach. 

Celé tracky k poslechu naleznete na Soundcloud účtu Solstice Records:

Oficiální datum releasu je naplánováno na 8.2.2021 a exkluzivně ho naleznete na Beatportu již teď, kde můžete předobjednat. O dva týdny později bude k dostání na všech známých platformách jako je např. iTunes nebo Spotify. 

Současné podmínky bohužel nedovolují uspořádat release party, rozhodli jsme se proto uspořádat 4.2. alespoň release stream. Naladit si nás můžete na FB U Bukanýra – streams https://www.facebook.com/events/747012999262946 v 18:00.

Zpráva pro všechny producenty. Pokud makáte na vlastní produkci a myslíte, že to je již na vydání, kontaktujte majitele labelu na: labels@djbiodan.com

Chuck Drtina

Dekades

text dodal: Bohdan Biodan

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *