Let It Roll Winter oznamuje datum a místo konání v roce 2021

Zimní halová edice největšího drum&bassového festivalu na světě Let It Roll Winter oznamuje konání v netradičním dubnovém datu. Pořádající agentura Beatworx zvolila po loňské úspěšné premiéře opět prostory Fora Karlín, které ovládne třetí dubnový víkend line up plný špičkových světových drum&bassový DJů a producentů. Let It Roll vyhrává pravidelně světové ankety o nejlepší drum&bassový festival a jeho zimní edice je tradičně místem setkání fanoušků žánru nejen z ČR, ale také z mnoha evropských zemí. Špičkové obsazení vždy doplňuje unikátní stage design a dechberoucí vizuální show. První jména se podle pořadatelů objeví v druhé půlce listopadu.

Současně s oznámením data byla pro fanoušky spuštěna možnost zaregistrovat se pro nákup early bird vstupenek za nejnižší cenu. Let It Roll Winter byl v posledních dvou letech vždy vyprodán v předprodeji a pořadatelé věří, že tomu tak bude i v roce 2021. “I když jsme v současnosti ovlivnění zhoršením aktuální situace, jsme ohledně dubnové edice Let It Rollu velmi pozitivní. Vycházíme z informací předních českých odborníků a epidemiologů. Podle jejich vyjádření můžeme v jarních měsících očekávat významné zlepšení situace a zároveň počítáme i s větší ochranou populace v rámci očkování. Konání indoor akce v půlce dubna by tak už nemělo stát nic v cestě. Budeme připraveni se všemi variantami vč. rozdělení na sektory a nadstandardní ochrany zdraví všech účastníků”, vysvětluje Ondra Vrba, který má Let It Roll v rámci pořádající agentury Beatworx na starosti.

V roce 2020 učinili pořadatelé velký krok, kdy svou epickou audiovizuální show umístili poprvé do prostorů moderní koncertní haly Fora Karlín. “Minulý rok jsme dostali na Forum Karlín jen pozitivní ohlasy, a tak to byla opět jasná volba. Prostorný dancefloor, skvělé bary a špičkový zvuk je přesně to, co nám i našim fans sedí.  Chystáme pro vás opět hvězdný line up plný zahraničních DJs a producentů po oba dva dny. Vše začneme brzy zveřejňovat, buďte ve střehu”, doplňuje Ondra Vrba.

Z důvodu velkého množství dotazů ohledně konání eventu a opatření v rámci boje proti šíření COVID umístil Let It Roll na své stránky i praktické FAQ, kde se fanoušci kromě užitečných informací dozvědí např. i o možnostech uplatnění voucherů vydaných za neuskutečněný letní festival Let It Roll.

Kompletní informace jsou k dispozici na novém webu Let It Rollu či facebookovém profilu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *