Tomorrowland The Digital Festival už v sobotu!

Festival Around The World už tento víkend přivítá partypeople ve virtuálním světě Pāpiliōnem, na magickém ostrově, který byl dlouho ztracen uprostřed oceánu a na němž vládne pouze Matka příroda.

V jeden jediný den na něm lze zažít všechna čtyři roční období – naleznete na něm zasněžené vrcholky hory, vyhřáté pláže a mystické lesy. Projít jej lze virtuálně, avšak bez potřeby VR techniky. Vstupenky jsou stále k dostání za 12,5 eura jednodenní nebo 20,0 eura dvoudenní – pořadatelé opakovaně nabízejí životní zážitek. A neustále přichází s dalšími a dalšími bonusy!

Nejlepší světové technologie z oblasti 3D designu, video produkce, virtuálních her a speciálních efektů, 8 různých hudebních scén s více než 60 top světovými DJs, obří ohňostroje, tak charakteristické pro Tomorrowland, laserové show, ikonický mainstagedesign The Reflection Of Love – a to není zdaleka vše!

Venku je kompletní timetable, který prozradil, že na festivalu exkluzivně vystoupí 3 premiérová umělecká čísla – světoznámá populární zpěvačka Katy Perry, ikonický švédský borec Eric Prydz se svým zbrusu novým virtuálním projektem [CELL.] a legendární holandská hvězda Tiësto se svým překvapivým projektem VER:WEST.

Chybět nebudou ani další aktivity, jako webináře, interaktivní setkání a hry, kulinářský ateliér, DJské workshopy, tajné skrýše a další. Kromě jedinečného hudebního programu budou k dispozici také zábavné a inspirativní mítinky, které povedou mezinárodně uznávaní experti z různých odborů. Chybět nebude basketbalový šampion Shaquille O‘Neal, frontman projektu The Black Eyed Peas mistr will.i.am nebo zakladatel Cirque du Soleil, pan Guy Laliberté. Každý z nich bude sdílet svůj příběh se světem, ze svého domova, příběh o vášni, síle, kreativitě, solidaritě či udržitelnosti, pod záštitou platformy Love Tomorrow. Ta usiluje o pozitivní dopad na společnost a životní prostředí prostřednictvím výzkumu, spolupráce, inovací a komunikace. Je spojena s projekty Recycle Club, AQUA, Water of Tomorrow nebo Camp2Camp a Mobile Schools. Koordinuje svou nadaci a udílí granty, podporuje pilotní projekty a financuje start-upy.

Tomorrowland Around the World – Inspirace

1. Adrien Moisson, zakladatel první virtuální přírodní rezervace Wild Immersion: How to Engage for Wildlife

2. Arnoud Raskin, spoluzakladatel Mobile School: How to become StreetwiZe

3. Ben Francis, zakladatel britského firmy se sportovním oblečením Gymshark: The Power of a Community

4. Bethany Hamilton, profesionální surfařka, která přežila útok žraloka: How to be Unstoppable

5. Boyan Slat, zakladatel The Ocean Cleanup: The Largest Cleanup in History

6. Gaggan Anand, nejvíce ceněný šéfkuchař v Asii: Be a Rebel

7. Guy Laliberté, zakladatel Cirque du Soleil, One Drop Foundation and Lune Rouge: How to Keep Your Inner Child

8. Sebastian Wussler, zakladatel největší světové platformy pro kulinářské profesionály ChefsTalk + Ida Engberg, přední švédská techno DJka: Eat Today, Live Tomorrow

9. Johan Ernst, přední světový dobrodruh: The Impossible is Possible

10. Prince Ea, motivační řečník a umělec v oboru mluveného slova: A lesson on Life and Love

11. Ran Tellem, producent a držitel Primetime Emmy Award: Daducation – How to Empower Your Children by Sharing Stories

12. Shaquille O’Neal, čtyřnásobný mistr NBA, mistr světa a olympijský vítěz: Finding a New Passion

13. Shaun Ross, pánský model, umělec a herec: Embracing Diversity and Change

14. will.i.am, frontman The Black Eyed Peas: Education as the Universal Path to Prosperity

15. Yamashita Tomohisa, japonský idol, popový zpěvák a herec: Embracing Unity

Tomorrowland Around The World je výsledkem gigantického týmového úsilí stovek lidí, kteří nepřetržitě pracují na vytvoření dosud nevídaného interaktivního zábavního zážitku. Když jsme tento projekt zahájili a všechny nápady se spojily, okamžitě jsme cítili obrovskou pozitivní energii a nadšení od všech zúčastněných. Pro nás to bylo o znovunalezení a předefinování toho, co to je festivalový zážitek, ale věříme, že můžeme přivést ducha Tomorrowlandu i zábavu na nejvyšší úrovni lidem po celém světě, a do jejich domovů. Doufáme, že se stovky tisíc lidí zodpovědně spojí a zapojí a že se uspořádají malá Tomorrowland-setkání v jejich domovech– od Kanady po Austrálii, od Japonska po Brazílii a všude mezi nimi. Věříme, že máme sílu sjednotit svět, obzvláště během víkendu, kdy by se býval konal Tomorrowland Belgium.“ – Michiel Beers, spoluzakladatel Tomorrowlandu

Venku je už i instruktážní video. Tak pojďme, People of Tomorrow, běží finální odpočet. Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *