Let It Roll připravil na léto The Renegade Festival, který se během hodiny vyprodal

I přesto, že letošnímu létu chybí velké hudební festivaly, na hudební scéně začíná svítat na lepší časy. Organizátoři největšího drum & bassového festivalu Let It Roll museli letošní edici přesunout na léto 2021 a pro toto léto přichází s novým konceptem The Renegade Festival. Ten se uskuteční o víkendu původně plánovaného Let It Rollu, tedy 31. 7. – 1. 8 v oblíbené letní lokaci Beach Parku v Mlékojedech. I když půjde o menší verzi pro omezený počet návštěvníků, mohou se fanoušci i tentokrát těšit na unikátní stage design a audiovizuální show, kterou je Let It Roll vyhlášený. Prvními potvrzenými zahraničními jmény jsou Phace a Koven. Další jména, včetně headlinerů, budou brzy následovat.

Let It Roll patří k největším festivalům zaměřující se žánru drum & bass a jeho letní i zimní edici ročně navštíví desetitisíce návštěvníků z celého světa. Letošní edice letního festivalu měla být tou největší v historii, čemuž napovídal i hvězdný line up, propracovaná vizuální stránka pěti stagí či tradiční opening show, která je neodmyslitelnou součástí festivalu. Láska organizátorů k hudbě je však silnější než všechny překážky osudu, a proto přichází s novým konceptem – The Renegade Show. Pro něj promotérská agentura Beatworx našla skvělou letní lokaci nedaleko Neratovic. Beach Park Mlékojedy se nachází uprostřed přírodního areálu a skrývá v sobě písčitou pláž a jezero ke koupání, které se na dva dny a dvě noci promění v útočiště fanoušků drum & bassové hudby.  

Tradičně se návštěvníci mohou těšit na jedinečný stage design a audiovizuální zážitek, který jim Let It Roll pravidelně přináší. Hlavním tématem The Renegade Festivalu bude robot Renegade, který se odtrhl od ostatních robotů a sám se vydal na cestu vesmírem s cílem nalézt nový domov. Pro tentokrát zakotví právě v Mlékojedech a návštěvníky vezme na dobrodružství, kterým bude prozkoumání všech známých i neznámých zákoutí drum & bassu.

Hudební program festivalu bude rozdělen na dvě části. Denní část bude probíhat v pátek do večerních a v sobotu do nočních hodin ve venkovních prostorách. Noční část programu bude dále pokračovat ve vnitřních prostorách Beach Parku. Na line upu pak Let It Roll spojí české drum & bassové producenty a DJe, které doplní hned několika speciálními hosty ze zahraničí.

Předprodej vstupenek byl spuštěn v síti GoOut v úterý 7. 7. ve 14:00. Kapacita vstupenek bude omezena dle aktuálních nařízení vlády, a proto doporučujeme s nákupem neváhat. Nezapomeňte sledovat sociální sítě a webové stránky festivalu Let It Roll, kde se informace o předprodeji a line upu dozvíte jako první.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *