Fanoušci festivalu Beats for Love se dočkali. Ve čtvrtek v 18:00 odstartovala zmenšená verze největšího hudebního festivalu v ČR a SR.

Monumentální taneční akce se sedmiletou historií se pod vlivem aktuální situace spojené s opatřeními proti Covid-19 proměnila v menší festival elektronické hudby. Skládá se ze dvou areálů, každý z nich pojme povolených tisíc návštěvníků. Pořadatelé hlásí vyprodáno.

Nálož taneční muziky si návštěvníci letos užijí přímo v srdci industriálního areálu, pod Bolt Tower a také v kulisách autentické vysoké pece č. 6. Na své si přijdou milovníci drum and bassu, hiphopu, psytrancem house či techna. Vystoupí převážně umělci z České a Slovenské republiky, a nebudou chybět legendární Prago Union, slovenští L Plus a DJ EKG, český DJ Tráva, italský Alex di Stefano nebo Counterstrike z Jihoafrické republiky! V areálu samozřejmě budou stánky s občerstvením, zbrusu nový festivalový merch a oblíbený fotokoutek.

Velmi si ceníme přízně našich fanoušků, a proto jsme s nimi chtěli zůstat v kontaktu. Odjakživa se snažíme nabízet lidem kvalitní program, show a nezapomenutelnou atmosféru a věříme, že si tento balíček pozitivní energie zaslouží i letos, byť výjimečně v menším měřítku,“ vysvětluje Kamil Rudolf, ředitel festivalu Beats for Love.

Celá akce proběhne za dodržení všech vládních nařízení a hygienických doporučení. „Zdraví našich návštěvníků je pro nás priorita číslo jedna, takže například desinfekce bude připravena volně k použití u vstupu i u všech toalet,“ doplňuje Kamil Rudolf. Preventivní opatření proti Covid-19 nejsou jedinou aktivitou, jak pořadatelé chrání zdraví svých návštěvníků. Už tradičně bude možnost nechat se na festivalu otestovat na HIV – zdarma, anonymně a s výsledkem do 15 minut.

Festival Beats for Love v plném programovém a kapacitním rozsahu proběhne v termínu 1. – 4. 7. 2021. Pořadatelé slibují nejlepší program v historii festivalu, mezi již potvrzenými headlinery jsou například Alan Walker, Vini Vici, Sub Focus, Dope D.O.D., Dave Clarke, Maduk a spousta dalších!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *