Tak trochu jiný rozhovor s Jaqullin

Jaqullin Vám asi netřeba moc představovat. Na české techno scéně hraje už nějáký ten pátek a můžeme jí vídat na velkých akcích, jako např. APOKALYPSA, Mácháč festival, Beats for love, Christmas party Pardubice, Aquaphonic, Cube events a další. Letos se na ní můžeme těšit třeba na Coal festivalu na Žermanické přehradě.
Byl to právě Coal festival, který nás poprosil, jestli s Jaqullin můžeme udělat rozhovor.
Jenže.
Občas se stane, že nápady na otázky prostě dojdou. Takže jsem poprosila Jaqullin, aby dokončila začátky rozepsaných vět a ona svolila, takže voila, rozhovor je na světě 🙂

Moje nejranější vzpomínka z dětství … je asi ta, kdy jsem vytahala babičce pásky z kazet a dostala jsem za to hrozně na zadek.

Když jsem byla na základní škole, moje nejoblíbenější jídlo ve školní jídelně bylo … kuřížek s kaší a žemlovka ?

Moje první láska … byla krátká a intenzivní.

Poprvé jsem se opila, když … jsme jeli se třídou na školní výlet. Dodnes nemůžu cítit tequillu ani becherovku!

První koupené CD … bylo od Depeche Mode. A druhé od Kraftwerk, obojí hodnotím jako dobrou investici. 

Poprvé jsem za mixákem stála … v 15ti letech v 7.Nebi v Brně, měla jsem strašnou trému a vůbec mi to nešlo. Tak jsem se na to ještě pro jistotu opila ?

Většinou před hraním … chystám hudbu nebo spím a pak klasicky nestíhám.

Nejhorší klub ve kterém jsem hrála … Pár favoritů po České republice za ta léta už mám, ale nejhorší to bylo v malém klubu na jížní Moravě. 123 žádostí o písničku na přání a zvuk horší než kdybych to pustila z telefonu.

Na prvního máje většinou … jedeme s moji partou holek někam do přírody na výlet, je to naše každoroční tradice.

Moje poslední dovolená … byla těsně před koronou, Srí Lanka mě naprosto uchvátila a ráda bych se tam ještě někdy podívala.

O Vánocích … koukám na pohádky, přejídám se a užívám si čas s nejbližšími. A mezitím si tradičně odskočím zahrát na Aquaphonic nebo Christmas Party do Pardubic.

První party po koroně byla … Touch Pool na bývalém barrandovském bazéně v Praze, skvělá undergroundová lokace. Zavírala jsem party v čase 4.30-6.00 a bylo naprosto skvělé vidět, jak se lidem po tom tříměsíčním půstu vůbec nechtělo domů a užívali si každý beat až do úplného konce.

Coal festival je pro mě … naprosto srdcová záležitost a nedám na něj dopustit! Magické místo v krásné přírodě, kde všichni paří na 120%, a kam se s láskou každoročně vracím. Nejedná se o žádný gigantický festival, o to víc Vás ta „komorní“ atmosféra strhne.

Moje poslední hraní na Coal … bylo jako vždy plné emocí a pozitivní energie. Celý set jsem měla husinu a na konci klasicky málem bulela. A už se nemůžu dočkat toho letošního, kam Vás všechny zvu!

Techno pro mě znamená … filozofii života. Rozhodně jej nehodnotím pouze jako žánr elektronické hudby, je to mnohem hlubší a intelektuálnější. A dělám vše pro to, abych změnila fakt, že společnost jej ne vždy přijímá pozitivně.

Až budu velká … Velká nikdy nebudu ?

Děkujeme 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *