Tento víkend ovládne Prahu největší rooftop festival – program doplní nedělní česká premiéra Manene

Festivalové léto nebude tak smutné, jak se možná zdálo. Tento víkend proběhne na střeše pražského Výstaviště třídenní rooftop edice multižánrového festivalu Audio Zoo.

Pátek ovládne ve spolupráci s Let It Rollem drum&bass a sobotou provedou house a techno residenti klubu ROXY. Pátek je vyprodán, sobota bude brzy následovat a novinkou je třetí den, který si vzal na starosti známý český elektronický producent a DJ Manene. Právě zde představí českou premiéru svého nového housového projektu Nene.

NENE je vyladěné duo pražských producentů Manene a Redhead Roman, kteří spojili síly s vizí přinést kvalitní tech, bass house a dark sound nejen do ČR a SK, ale i do zbytku světa. Svou premiéru si projekt odbyl v lednu 2020 jako oficiální support pro Oliver Heldens a později i na barcelonském festivalu Abroad Fest, kde předskakoval jménům jako Rezz, Zeds Dead nebo Krewella. 

V červnu 2020 vydal projekt Nene svůj debutový singl Beginning a v současnosti dokončuje řadu spoluprací se zahraničními producenty. Za pultem NENE nelze přehlédnout díky osobitému stylu a kvalitnímu východo-evropskému zvuku. Za djským pultem ho budou doprovázet Tokátko, Victor Tellagio a SNBM. Veškeré informace k všem třem dnům je možné nalézt na webu festivalu nebo Facebooku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *