Tomorrowland The Digital Festival oznámil line-up

Legendární belgický festival Tomorrowland se uskuteční v letošním roce on-line, s podtitulem Around The World a s tématem The Reflection Of Love – Chapter I.

25. a 26. července 2020 (každý den od 15 hod. odpoledne do 1 hod. po půlnoci) se na 8 různých pódiích představí více než 60 zářivých hvězd současného tanečního nebe a mnoha různých žánrů elektronické hudby. Otevře se tak všem věkovým kategoriím ze všech koutů světa a chybět u toho nebudou velkolepé speciální efekty a skvělá 3D technologie. Nejnověji pořadatelé oznámili nabitý line-up a zveřejnili krátkou upoutávku.

V line-upu naleznete celou řadu vítězů populární ankety DJ Mag Top 100 DJs Poll – nechybí Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix ani Tiësto. K pohybu v kouzelném světě The Digital Festival nebudou potřeba speciální VR brýle, postačí počítač, notebook, smartphone či tablet. Můžete si tak užít atmosféru Tomorrowlandu u sebe v bytě, ve stanu na zahradě (vlastní Dreamville), během grilování na terase a podobně.

Prodej vstupenek na tenhle dvoudenní večírek začal již 18. června na webu tomorrowland.com (jednodenní stojí 12,5 eura, dvoudenní 20 euro, dostupné jsou i speciální balíčky) – neváhejte, bude to ojedinělý zážitek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *