AUDIO ZOO FESTIVAL PŘESUNUT NA 2021

Očekávaný elektronický festival tohoto léta Audio Zoo odhalil svůj masivní line up a ohlásil přesun konání na červen 2021. Praha si na svůj nový multižánrový festival bude muset počkat do 25. a 26. června 2021. Místem konání zůstavá areál pražského Výstaviště.

Festival Audio Zoo měl v plánu jako první v historii spojit v Praze silné žánry elektronické hudby. Pořadatelé spojili velké české hudební brandy Let It Roll, ROXY, Devastator, Cube, Smack One a The Mag reprezentující styly od house music, techna, drum&bassu, rapu, grime až po harder styles. Na pražském Výstavišti se mělo poslední červnový víkend sejít 20 tisíc fanoušků na plánovaných čtyřech pódiích.

Níže vyjádření teamu Audio Zoo:

Jako každý z vás, i my jsme měli jeden velký sen. Tím bylo prolomit naše klece, pustit ven naše divoké já a připravit vám v Praze festival, který jste ještě nezažili. V srdci Prahy mělo vyrůst multižánrové setkání všech hudebních fanoušků, kteří to mají stejně jako my. Milují elektronickou hudbu ve všech jejích podobách, barvách a chutích a umí si ji naplno užít. Každý z nás je unikátní svými pocity, svým přístupem a hudebním zaměřením. Někdo ujíždí na rovných beatech, někdo se nechá lámat těmi zlomenými, někdo má hlavu plnou rapu a grime. Pro vás pro všechny jsme celý rok připravovali Audio Zoo, největší multižánrový elektronický projekt v srdci Prahy s více než 80 vystupujícími na čtyřech stagích. Mnohokrát jsme si představovali, jaké to bude, až se všechny tyto komunity v červnu propojí a vznikne společná energie. Energie, na kterou budete vy dlouho vzpomínat, a na které my budeme moci dále stavět. Pro všechny tyto důvody nám teď trhá srdce následující sdělení.

První ročník očekávaného festivalu Audio Zoo přesunujeme o rok na 25. a 26. června 2021. Všechny registrace ke vstupu zdarma zůstávají v platnosti a věříme, že je využijete i příští rok. Už v polovině dubna nás bylo přes 10 000 a jsme si jisti, že by nás byl na konci června minimálně dvojnásobek. Line up se pro vás budeme snažit zachovat v původní podobě, na kterou jste se těšili. Už teď jsme v komunikaci se všemi umělci i s jejich agenty a v případě jakýchkoliv změn vás budeme informovat.

Současná situace není lehká a doléhá na každého z nás. Na Audio Zoo s námi pracovalo v posledním roce nepřetržitě několik desítek zapálených lidí, pro které je to velké zklamání. Měsíce práce na tvorbě line upu, zařizování letenek pro desítky umělců, přípravě festivalového areálu až po doprovodný program. Nic z toho ale nemůže přijít vniveč. Bereme tuto situaci jako příležitost se semknout a vyjít z této krize ještě silnější. Vaše podpora je pro nás důkazem, že jsme připravovali festival, na který jste dlouho čekali. 

Přijde nám škoda takovou možnost nevyužít, a pokud nám to situace dovolí, máme v rukávu i speciální miniverzi festivalu, ať už online nebo v reálu. Více informací o tom sdělíme již brzy.

Rádi bychom poděkovali všem party animals, jejichž klece budeme moci otevřít až v příštím roce. Děkujeme také všem partnerům, kteří s námi na přípravách pracovali v čele s Let It Roll, Roxy, Cube Events, Devastator, The Mag a Smack One. A v neposlední řadě díky vám všem, kteří nám věřili, že jdeme správným směrem. 

Let’s open the cage in 2021!

Jack & Vanda a celý Audio Zoo team

Celé znění je dostupné na webu festivalu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *