Paul Kalkbrenner sobotním headlinerem 20. ročníku festivalu Mácháč

Hlavní sobotní hvězdou je legendární berlínský producent Paul Kalkbrenner, jehož největší hit Sky and Sand bude tou pravou hymnou tanečního festivalu, kde se vše už dvě dekády odehrává mezi pískem a nebem. Kalkbrennerovy melodie, ve kterých se střídají euforické hudební příběhy s melancholickými, si za 21letou kariérou našly fanoušky po celém světě. Ti čeští se jich dočkají 22. srpna 2020, kdy Paul vystoupí v rámci druhého dne programu festivalu Mácháč.

Festival se tak zároveň vrací ke svým hudebním kořenům: díky změnám v dramaturgii sobotního dne nabídne na hlavní stagi přední zahraniční a domácí jména současného techna. Během dvou dnů tak zkompletuje přehlídku toho nejlepšího napříč všemi zásadními styly elektronické hudby.

Paul Kalkbrenner – Sky and Sand

K sedmi studiovým albům, které vydal mezi lety 2001 a 2015, přidal v roce 2018 další s názvem Parts of Life. Následující stejnojmenná tour naplnila téměř veškerý jeho čas až do půlky minulého roku. Jen v Evropě se prodalo na tato vystoupení v součtu přes 100.000 vstupenek! Po krátké studiové odmlce se přihlásil o slovo se skladbou No Goodbye, ve které opět naplno projevil vášeň pro analogový zvuk a podmanivé perkuse. 

Paul Kalkbrenner live @ Sónar

Předprodej vstupenek exkluzivně prostřednictvím sítě www.goout.net.
V prodeji jsou také vstupenky na jednotlivé dny.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *