Kollektiv Turmstrasse: Do Roxy pozdě nedorazíme

KOLLEKTIV TURMSTRASSE se tento pátek vrácí do ROXY a bude to minimálně obdobně skvělé, ne-li lepší než minule.
Christian a Nico si s námi ještě před svým pátečním vystoupením popovídali o svých vánočních přáních. Tak se pojďte začít.

Kouzelná: Ahoj kluci, jak se máte a co momentálně děláte?
Nico: Ahoj, momentálně nás najdeš doma s rodinami, kde si dobíjíme baterky před nadcházejícím víkendem. Christian se před nedávnem vrátil z Jižní Ameriky, kde měl tři vystoupení spolu se Solomunem. No a já jsem se vrátil z jihu Německa, kde jsem hrál v Harry Klein v Mnichově a klubu Kowalski ve Štutgartu. 

My se na váš set v Roxy neskutečně těšíme, ale můžete nám prozradit, kdo vlastně přijede? 
My se těšíme také, hraní v Roxy je pro nás vždycky sranda. A na náš set dorazíme oba, je už to naše taková tradice, vždy na konci roku tady hrajeme.

Váš track – Sorry I am late – Zajímá mě, kolikrát jste kdy dorazili pozdě na vaše hraní? A doufám, že nedorazíte pozdě tento pátek 🙂
Copak jsme někdy dorazili pozdě do Roxy? 🙂 Vždycky se snažíme dorazit v čas, ale občas jsou tu situace, které prostě neovlivníme. Třeba zpoždění letu a zmeškání letu navazujícího. Tohle asi znají všichni djs. Snažíme se
tomu ale předcházet, proto když můžeme letíme raději o něco dřív.

Vánoce za rohem, to mně prostě nedá se nezeptat, jak trávíte Vánoce?
Na štědrý den jsme doma s rodinami a přáteli. V průběhu roku docela dost cestujeme, tak se snažíme být na Vánoce doma, kde čerpáme energii na další rok.

Jak vypadá Kollektiv Turmstrasse dopis Ježíškovi?
Mít rodinu po boku.
Vánoční stromeček nad hlavou.
A sklenici dobrého vína nalitou. 

Vždycky se toužím DJs zeptat .. Hráli jste někdy někomu na svatbě? 🙂
Tady budu jasný a stručný: NE!
Ale musíme se přiznat, že čas od času tyhle nabídky dostáváme. Ale tím, že hodně cestujeme, nemáme na tyhle hraní většinou čas.

Kromě techna a house hudby, co dalšího posloucháte?
Dá se říct, že posloucháme všechno. Jistěže asi nejvíc techno a house, ale jsme otevření pro všechny hudební styly.

Kdybyste měli vybrat jedno nejlepší místo, kde jste kdy hráli, tak by to bylo?
Těžko říct jen jedno 🙂 Ale asi bychom vybrali Gruzii a Izrael. Obě místa mají v sobě takové zvláštní kouzlo. A také musíme zmínit Rockerill v Belgii. Což je další skvělé místo, kde se nachází spousta různého umění, hodně to na nás tam zapůsobilo. Je to vlastně taková industriální hala, kde uvnitř najdete klub. Člověk by to vůbec nečekal.

Tahle otázka je pro Christian, četla jsem v jednom z vašich rozhovorů, že máš rád pěší turistiku. Můžeš nám říct svojí poslední největší (nejdelší) túru?
Pokud můžu něco doporučit, tak sever Evropy. Třeba Skandinávské země mám mnohem raději než takové Švýcarsko či Rakousko. Minulý rok v létě jsme s mojí rodinou procestovali kus Švédska a Norska. Půjčili jsme si na to obytňák, každý den jsme spali někde jinde a pořádali výlety do okolí. Ale pokud můžu být upřímný, jsem větší fanoušek rybaření 🙂

Také jsem četla, že oba máte rádi počítačové hry. Co jste třeba kdy naposledy hráli?
Popravdě už tak moc nehrajeme, jako dřív, přece jen nemáme na to tolik času. Ale poslední hru, jakou jsme hráli se jmenuje „Death Stranding“ od Hideo Kojima.

Co byste doporučili techno turistům cestující do Hamburku?
Asi klub Golden Pudel. Ten klub je známý po celém světě svou historií. Doporučuji navštívit o víkendu, ale i přes týden tam není na škodu zajít.

Super, moc Vám kluci děkuji za rozhovor a uvidíme se v pátek v Praze.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *