Nový pražský festival Audio Zoo spojí v červnu velké hudební značky

Otevřete klece a vypusťte Audio Zoo! Nový pražský víkendový festival nabídne v červnu spojení mnoha žánrů napříč spektrem elektronické hudby. Stojí za ním organizační tým festivalu Let It Roll, který pro tuto příležitost spojí síly s velkými tuzemskými hudebními značkami, jmenovitě to budou klub ROXY Prague, Cube Events, Devastator či Smack One. První ročník přichází se vstupem zdarma a představí čtyři venkovní a vnitřní stage, na kterých vystoupí více než osmdesát zahraničních i českých umělců. Festival se odehraje poslední červnový víkend 26.- 27. 6. 2020 na Výstavišti v Holešovicích. Pro vstup zdarma se stačí zaregistrovat na webu www.audiozoo.cz

Audio Zoo si klade za cíl spojení fanoušků mnoha žánrů elektronické hudby. Jednotlivé styly budou rozprostřeny na vnitřní i venkovní pódia.
Hlavní stage po oba dny ovládnou headlineři napříč žánrovým spektrem. Druhá stage poskytne na jednu noc zázemí vyznavačům rychlejších a tvrdších stylů v podobě programu zaměřeného na hardcore a hardstyles pod taktovkou značky Devastator.

Druhý den zde převezme štafetu v tempu drum and bassu Let It Roll. Do tónů techna se třetí stage ponoří v režii projektu Cube, který pak v sobotu v podobném žánrovém zaměření na techno a house vystřídá Roxy.
Ze čtvrté stage bude pak oba dny znít grime, rap a hip hop, pod svá křídla si ji vezme Smack One. 

Návštěvníky čeká pravá hudební divočina a volnost za hranicemi stereotypu, obojí pod širým nebem i v halových prostorách.

Tohle Praha ještě nezažila! 

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *