Pete K přijede do ostravského Fabricu

Na pátek 14.4. se v ostravském klubu Fabric chystá nová noc s názvem Momentum, která má za cíl představovat clubberům zajímavá a neohraná zahraniční jména z progressive a house scény. Na první díl přijal pozvání portugalský DJ a producent Pete K.

Nová klubovka Momentum představí na dvou pódiích 12 DJs se zahraničními headlinery. Na hlavní progressive stagi předvede svůj aktuální sound Pete K, který vydává na labelech jako Colorize, Deepstate, ZeroThree nebo Release Records. Svými skladbami na rozmezí progressive housu a trancu zaujal i pány z Above&Beyond a letos v lednu se s velkým ohlasem posluchačů úspěšně prezentoval guestmixem plným své čerstvé produkce v jejich světoznámé radioshow Group Therapy.

Ve zmíněném guestmixu zazněl i Pete K remix skladby Rupture od česko-kanadského dua Avenue One, kteří jsou dalším velkým jménem, které na této akci vystoupí. Loni jim vyšlo krásné debutové album Outside My Door a podařil se jim i zářez na renomovaném labelu Anjunabeats s úspěšnou skladbou Upstairs Terrace.

O kvalitní support se postarají zkušení brněnští parťáci Siva & Vyrys, z domácích DJs vystoupí talentovaná DJane Gia, vždy precizní a perfektně připravený Ottum a naprostý srdcař Fido.

Headlinerem druhé house & techhouse stage bude Mike Plumsky z Polska, jež je jako opravdový znalec pověstný svými živelnými a zábavnými UK garage sety. Pořádnou porci house music naservíruje Cortezz se Slovenska, z pražského klubu Studio 54 dorazí rozjet techhousovou jízdu DJane Cobra a také Josemadeira, dále bratrské producentské duo Fake Twin. No a když se říká, že každý večírek má svého tátu, tak v případě ostravské housové legendy Daddyho Adamse to platí doslova.

Událost na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *