Do Fabricu se vrací legendární noc 3G

Legendární klubová noc 3G – TOP CLASS NIGHT se po dlouhých sedmi letech opět vrací do ostravského Fabricu! Promotérské duo bratrů Jirky a Martina Grednerových se rozhodlo oživit tuto legendární noc, aby společně oslavili své narozeniny a Martinovo výročí 25 let na DJské scéně.

Noc 3G je legendární nejen na severní Moravě, ale v celém Česku. Ve dni svého konání dokázala porážet konkurenční akce i v dalekých městech. Proč tomu tak bylo a jaká je historie této noci? 3G se narodila v roce 2004 a kvalita akce mířila vždy vysoko. Vždyť headlinerem nebyl nikdo menší než Umek a společně s ním dalších 15 předních česko-slovenských DJ’s. A od té doby laťka nešla níž. Připomeňme jména jako Joey Mull, Kosheen, Menno de Jong, Jimmy van M, Andy Moor, Dj Preach, Cosmic Gate, Kyau&Albert, Markus Schossow, Alex O’rion či Richard Durand.

V roce 2015 se noc 3G s clubbery rozloučila, ale nyní se můžete těšit na obnovenou edici spojenou s oslavami narozenin bratrů Grednerových. A výčet vystupující umělců je opět nemalý. V čele line upu bude italský techtrance bijec Alex di Stefano, následován slovenskou hvězdou Picem a headlinerem techno stage Hydrophonicem. Dále vystoupí známé tváře české taneční scény Michael C, Martin Gredner, Junior Jan, Denysa, Van Vega, Dusk, Spiridon a George Flame. To vše na dvou stageích a s podporou špičkového světelného a zvukového parku.

Zajistěte si své své vstupenky levně a z pohodlí domova na tickets.fabric.cz a buď s námi u toho !

Událost na Facebooku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *