BUĎ DJ NO.1 A POLEŤ NA IBIZU

BEAT ČI NEBEAT? JE JEDNO, JESTLI PO VEČERECH MIXUJEŠ V POKOJÍČKU NEBO ROZHEJBÁVÁŠ KLUBY. UKAŽ, ŽE DJING JE TVOJE POSLÁNÍ!

NATOČ 30 MINUTOVÉ VIDEO, NA KTERÉM BUDE VIDĚT A SLYŠET JAK MIXUJEŠ. NAHRAJ HO NA INTERNET (YOUTUBE, FACEBOOK) A POŠLI ODKAZ. PŘIPOJ FOTKU A OSLŇ POROTU. NEJLEPŠÍ SET VYHRÁVÁ! 

A co bude hlavní výhra?

Óčko tě vezme na Ibizu, kde budeš bydlet v hotelu Vibra. A v Ibiza Blau Music School si za pomoci top lektorů vyprodukuješ track.

Také ti natočí videoklip, který se bude sdílet do vysílání Óčka do konce roku 2022. Dostaneš sluchátka Sennheiser a jedeš! 

Ibizou to ale zdaleka nekončí! Vítěz se stane residentem ÓČKO parties, jeho set bude odvysílaný v rámci pořadu Party Ride, stejně jako miniseriál z jeho zážitků, hraní a setkání se slavnými DJs na Ibize. Druhé a třetí místo bude odměněno profi sluchátky Sennheiser od Pantershop a cenami od Desperados.

Dokaž, že právě ty se máš ukázat na party ostrově a zahrát na těch nejlepších venues!

Přihlášku do soutěže najdeš tady.

Tři z vás se utkají 17.8.2022 ve finále v klubu Duplex. The Rooftop Venue – zahrajete svůj set na rooftop party, kde porota i hlasující vyberou vítěze. Ten pojede s ÓČKO týmem a Saxo Francisem na Ibizu, kde zahraje na několika legendárních venues, zkusí si produkci v místní DJské škole Ibiza Blau Music School, natočí klip a užije si Ibizu se vším všudy. ☀️

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *