Neighbourhood w/Direkt

Neighbourhood je nová klubová značka, která si klade za ambici podporovat underground house music a rozvíjet zejména na pražské scéně minimal a micro house. Cílem je seznamovat publikum s novými vlivy v těchto žánrech, zajímavými tuzemskými i zahraničními hosty a přinášet ojedinělé party zážitky se skvělou hudbou v podání předních djs a producentů.

Neighbourhood

Po úspěšných dvou afterparties v Beach Parku Mlékojedy přináší Neighbourhood další party, a to v pražském Chapeu Rouge. Pozvání pořadatele Daniel Neighboura přijal rumunský Direkt, který je v současnosti jedním z velmi atraktivních umělců pohybujících se ve výše zmíněných žánrech.

Direkt // Live Studio Session curated by Kaufland

Direkt se může pochlubit řadou releasů na světových značkách jako např. Atipic, Uvar, Botanic Minds atd., jak ve formě vinylu, tak digitálu. Direktovu atraktivitu stvrzují jeho vystoupení na významných akcích, např. Sunwaves 2021, na kterém hrál s Loco Dice či Marco Carola. 

Akce proběhne v Dance klubu Chapeau Rouge, jenž prošlo před pár lety masivní rekonstrukcí, která místu vdechla minimalistický design berlínského charakteru. Za zmíněnou rekonstrukcí stojí studio MDMA architects, jehož spolumajitelka Ing. arch. V. Nagyová říká: „Minimalismus není jen fráze, je to životní nastavení, což v architektuře platí dvojnásob.“ Kromě designu a osvětlení bude na vaše emoce, uši a celé tělo působit kvalitní, zvukově čistý, silný avšak neohlušující soundsystem značky D&B Audio. Což je kombinace, která je předpokladem kvalitního klubového prožitku.

Chapeau Rouge Prague

Direkta podpoří silný lokální support, sestavený z Pavla Aelinga, Dj STA a Daniela Neighboura. Jak Pavel, tak STA i Daniel jsou skvělými všestrannými dji, kteří umí vystihnout atmosféru parketu a tomu přizpůsobit svou selekci a způsob mixu. Těšit se můžete na čisté mixy a harmonickou selekci.

Odkazy na FB zde a RA události zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *