Aftermovie z druhého digitálního Tomorrowlandu

Ani v letošním roce epidemiologické podmínky neumožnily sejít se v kouzelném belgickém rekreačním areálu De Schorre fyzicky, proto se People Of Tomorrow potkali už podruhé ve virtuálním světě na ostrově Pāpiliōnem v rámci edice Around The World 2021. Letošním tématem bylo Amicorum Spectaculum, Chapter II.

Oficiální aftermovie dvoudenního vícescénového digitálního elektronického festivalu, který se uskutečnil v polovině července, má na youtube už téměř čtvrt milionu shlédnutí. Není divu, alespoň připomenout si tu 3D audiovizuální pecku není rozhodně na škodu. Organizátoři přišli opět s tím nejlepším z oblasti videoprodukce a speciálních efektů a k tomu navíc silnými line-upem, v jehož čele stála například bývalá světová jednička Armin van Buuren z Holandska či jeho krajané Afrojack, Nicky Romero, Sunnery James, Ryan Marciano nebo Fedde Le Grand. Vedle nich na hlavní „cirkusové“ scéně zahrál Robin Schulz, Claptone, Vini Vici, Alan Walker, Lost Frequencies nebo Kölsch a Claptone.

A právě vystoupení Claptone a také Vintage Culture uvolnili pořadatelé v plném rozsahu také na youtube.

Připomeňme ještě, že na dalších scénách vystoupili rovněž takové hvězdy, jako jsou Adam Beyer, Charlotte De Witte, Amelie Lens a na harder stylez pódiu také Headhunterz a Angerfist. Stageí bylo celkem 7 a hudba na nich hrála během 14 festivalových hodin. K účasti nebyla potřeba žádná speciální technika, stačil obyčejný tablet nebo smartphone; mnoho fanoušků zvolilo, podobně jako my, propojení na televizi s velkou úhlopříčkou.

To vše za pár euro. Díky za tu možnost! Nezbývá, než se těšit zase napřesrok. Live Today! Love Tomorrow! Unite Forever! #hope2022

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *