Free Festival UNITY RAGE 2020 – společně, zadarmo, pro každého..!

Přes nepřízeň současné situace pro pořádání letních festivalů v ČR, pořadatelé letošního UNITY RAGE 2020 neshodili své plány ze stolu a v pořadí třetí ročník tohoto multižánrového hudebního festivalu se bude konat 25.7. tradičně na eventové louce za koupalištěm v Kralupech nad Vltavou. 

Tak jako v předchozích ročnících se i letos mohou všichni těšit na 3 stage – Drum and Bass stage, House/Techno Stage a rapová stage. 

Na festivalu se v minulých ročnících vystřídali hosté jako Traced (UK), Beesu, Mustaffa & Sheriff, Tony Terra, Chris Sadler, Twin, Brownie, dále Hugo Toxxx a Refew. 

Letos na festival zavítá špička domácí klubové scény Ladida, Subgate, Tokátko, Akira, Volume Plus, Shmidoo a Joshua.


Mimo hudební produkce si zde lidé budou moci zcela zdarma zahrát zorbing fotbal, vyzkoušet paintballovou střelnici nebo odpoledne v rámci programu open mic říct pár slov do mikrofonu na rapové stagi a mnoho dalších aktivit..

Pořadatelé z Homicidal Rage Crew děkují za veškerou pomoc s realizací a podporou tohoto projektu městu Kralupy nad Vltavou, dále firmám Mero ČR, Bidvest a Koever.cz. V neposlední řadě také lopsided.cz za veškerou techniku a samozřejmě všem umělcům za jejich vystoupení a přístup k tomuto projektu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *