Zelené Hovno - co vám dnes udělalo radost :)

• Založil:
    wap
  • Založeno:
    17.10.2002
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

13.5.2013 12:47:25
Leonita Aki Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Olinko, ty mi lžeš!

to: iluze

congrats ;)
11.5.2013 01:44:15
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mno tak ať je hlavně zdravá a má se k světu a ty můžeš být pyšný otec ...:)
Neregistrovaný: iluze
3.5.2013 09:58:37
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 12x
Eestimaal
Prave se mi narodila dcerka Marina!
1.5.2013 10:41:51
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal
prileteli rorejsi!:)
25.4.2013 09:20:14
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal
Suede v Praze
5.4.2013 18:48:38
pan_gazpacho Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://gazpacho.wz.cz
v penny v akci jameson za 279,-
všeho nechám, už tam spěchám!
28.2.2013 14:05:34
Leonita Aki Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Olinko, ty mi lžeš!
že mám už ve čtvrtek pátek :)
28.2.2013 09:05:55
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
mi casa su casa

konečně slněčné lůče :)

17.2.2013 17:58:57
wil-m Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
nejsem, nikdy jsem nebyl a nikdy nebudu

už po pár dnech to začínám chápat :)
14.2.2013 21:11:39
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
Eestimaal

wil

Pozor, navyk na futon ma za nasledek to, ze uz se nikde jinde poradne nevyspis:)
14.2.2013 20:13:05
wil-m Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
nejsem, nikdy jsem nebyl a nikdy nebudu
nová postel s futon matrací, skvělý požitek :)
30.1.2013 20:13:39
Olinko, ty mi lžeš!
mne dneska potesili v praci, ze mi pridali a pak doma, kdyz jsem prodala uspesne skrin a kolo pres aukro :)
30.1.2013 20:13:15
Olinko, ty mi lžeš!

ty uz nevis roupama coby :-D
28.1.2013 23:27:27
Eestimaal

LA

Ono se to nejak vylucuje? Ale ne, nikdy jsem nebyl velky pan podnikatel, neboj.
28.1.2013 18:45:35
Olinko, ty mi lžeš!

a ty zase pracujes na nekoho? Ja myslela, ze jsi ted velky pan podnikatel?
28.1.2013 17:42:52
Eestimaal
Prave jsem podepsal novou pracovni smlouvu...
27.1.2013 13:36:35
Olinko, ty mi lžeš!

popůlnoční Perpetuum a

Stamina, kterou na závěr setu zahrál Carl W, skoro tím i vykoupil zprasení Ich & Du od Aka Aka
15.12.2012 03:20:30
Ivka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
Robím čistů chémiu, žiadne prírodné sračky.
Dnes jsem v práci po hostech našla v ledničce 6 piv. Příjemné pracovní bonusy, jen co je pravda :milous:
14.12.2012 14:36:57
eldun Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: petulak

tak to je jasný :) to najdeš na webu sazky. ale podle částky bych řekl, že to byly 4 čísla. já cca dva týdny zpět uhodl 3 čísla a bral jsem 89 Kč :)
14.12.2012 13:34:11
petulak Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to:eldun

ti ani nevím, mám tu ten lístek s výhrou, ale tam ti napsané není :o)
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
29.5

Roxy
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně