Kolik je vám let?

• Založil:
    Frozen
  • Založeno:
    9.1.2002
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

myslim hlavně ty co přispívaj častějc...
12.5.2013 13:12:10
finch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Na počátku bylo techno…

to: pan_gazpacho

napodobne ;)
12.5.2013 13:11:53
pan_gazpacho Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 4x
http://gazpacho.wz.cz

to: finch

mě právě taky :) tak všechno nejlepší :)
12.5.2013 13:04:01
finch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
Na počátku bylo techno…

to: pan_gazpacho

to mi nedelej, zrovna dnes mi vyprsel termin...
12.5.2013 09:21:39
pan_gazpacho Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
http://gazpacho.wz.cz

proč mi tohle nikdo neřekl dřív? teď nevím, z čeho budu těžit..

obrazek
18.4.2013 20:35:48
wersus Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Kazdy den a kazdy obraz je nova vyzva jak uchopit tento svet od A a znova
dneska asi tak sest, kdyz porovnam chovani nekterych lidi v situaci kdy argument neni argument, ale clovek se stava otrokem svyho penisu :-)))), tak nanej radsi seru :-))))) :vykur: [:pea:]
16.4.2013 20:08:13
keris Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: majklhauske

také přeji vše nej ;-)
16.4.2013 19:40:40
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
www.ondrej-tobias.cz (fotky z akcí od roku 2003)..

to: majklhauske

tak všechno nejlepší! z vlastní zkušenosti můžu říct, že to ještě tak hrozný není ;)
16.4.2013 16:41:59
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
32... alespoň je možnost si dneska trochu přihnout.. jinak nic pozitivního..
21.3.2013 06:07:46
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: *jajka*

Děkuju! :-)
20.3.2013 21:32:15
*jajka* Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Ondra_T

Všechno nej Ondro !! :laska:
20.3.2013 17:23:11

to: scarpo

díky! :pijem:
20.3.2013 17:22:56
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

to: kačaba

hele, Tobě je dle infa v profilu 2012 tak na tom nejsi o nic líp ;) :D
20.3.2013 16:39:48
scarpo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
.::AjDýDžEj::.

Ondra T

vše nej!
20.3.2013 09:23:47
kačaba Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: Ondra_T

Patří ti to :D
Všechno nejlepší k narozeninám!
20.3.2013 06:48:58
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x
tak zase o jednen rok víc :coje:
3.3.2013 09:26:14

to: gumídek

no, vzhledem k úrovni Tvého pravopisu bych Tě tipoval na první stupeň základní školy..
Neregistrovaný: gumídek
3.3.2013 04:48:09
gumídek Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

???

Tak tohle teda fakt neřeším. Asi před týdnem se mne jedna filipínská šachystka na netu ptala, kolik že mi je a já se musel dlouze zamyslet. Mimochodem mě smetla 4-0. Zřejmě velmystryně. Mezinárodní mistryně FIDE (WMF) určitě.
:-)
6.1.2013 20:22:05
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mno to nevím... ne že bych se považoval za dobrého rejváka ale halt jsou zde lidi i z jiných měst.. pro které to brno není uplně za rohem ...

nicméne at se vám daří a narozky jsou tzv. do němoty.. :)
6.1.2013 12:38:27
*jajka* Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
miláčci .. je to opět tu .. jajka má narozeniny a to znamená, že každý dobrý rejvák míří na flédu: obrazek
1.12.2012 06:08:16
pepe Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Hello, I currently live in Vancouver, Canada. Here is my newest podcast:... http://t.co/pGhlQZp6
už mi dlouho nebylo tolik, co mi bývalo :/
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Lucasch & hosté
21.6

Lucasch & hosté

Mír
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně