Plus Minus / 20.4.2012 / Boby centrum

• Založil:
    Hydro
  • Založeno:
    26.1.2012
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

PARTYINFO

PlusMinus

20.04.2012 Bobycentrum, Brno
DJs: Stefano Noferini, Laserkraft 3D (live), Dustin Zahn (live PA), Beltek, Joey Beltram, Angy Kore, Da Fresh (live), Marika Rossa, Orbith, Jerry, Hydrophonic
2nd: B-Complex, Philip T.B.C., No Money, Bifidus Aktif, Spool
Cena: 399 - 2.499 (all in VIP gold)
3.5.2012 15:24:25
hoky Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

sety (teda zatím jen jeden)

30.4.2012 14:22:49
skytavka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
cajk...... :copy:
27.4.2012 16:44:34
m-master Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
kecy v kleci...
Hydro, prosim prosim, kdy vidite vypusteni setu do lidi? dekuji
27.4.2012 12:27:51
toomuch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: skytavka

když zmiňuješ, že si přeješ, aby se scéna rozrostla, tak by mě zajímalo, o jaké scéně je řeč :blee:
27.4.2012 12:15:18
skytavka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
toomuch: je to slovo pro tebe fakt tak důležity?.... :mrk:
27.4.2012 12:03:16
toomuch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

to: skytavka

jaká scéna? :D
27.4.2012 10:33:39
...sem ale hustá kua :hrabene: :D
27.4.2012 10:26:39
Vážení přátelé, já bych zaujala profesionální postoj a vůbec tady nedebatovala o tom, kdo je jakej čurák. Vyřikejte si to mezi sebou a nám ukazujte jenom výsledky, které nás zajímají nejvíc. Je pravda, že jsou tady všichni hrozně chytří, sama do toho nemám vlastně co mluvit... Ale dost mi záleží na tom, aby se tahle scéna zase pořádně rozrostla a aby to bylo aspoň trošku jako dřív. Tak se prosímvás neshazujte a makejte! Za sebe, za partygirl Gabriela Vaculínová
26.4.2012 12:03:44
toomuch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: Hydro

zatím nic pro mě. ono nový jména ≠ novej zvuk. ale sleduju vás bedlivě a doufám, že se mi do vkusu přece jen jednou strefíte :]
26.4.2012 08:16:28
cesa3 Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
ROXY

tůmači

pravděpodobně myslel konkrétně fotoreporty zde na rave.cz :D
Neregistrovaný: Hydro
26.4.2012 07:37:15
Hydro Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

2 Toomuch

z toho borca jsem zestárnul o 2 roky, ale i tak mu patří obdiv, btw kdes byl kudrnáču ? :)
25.4.2012 21:37:40
toomuch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

to: Hllavinho

stli myslíš toho starýho plešatýho pupkáče, ksi promni oči voe))
obrazek
25.4.2012 20:01:15
Hllavinho Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://www.idj.cz/hllavinho/
troje fotky a ani na jedne neni Noferini?? no to bezte doprdele...
Neregistrovaný: Partyboy
24.4.2012 16:15:47
Partyboy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

??WTF

Co se řeší za blbosti??? To je spíš pro ty zarytí znalce...
Jako nováčkovi (tj. na podzim Ačko a ted akce +/- )....hodnotím PLUSKO za velké JEDNA!!!!
Užili jsme si to s partou na max a Boby je pecka! Libilo se mi tam víc jak na Ačku, a to ani nemuseli být velký jména! Prostě pecka SOUND a atmosfera a jak začne předprodej hnedka kupujem lupeny!
Neregistrovaný: Martin
24.4.2012 14:05:28
Martin Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Apokalypsa už pár let není co bejvávala a hlavně na výstavišti. Obrovskej prostor takže soundsystem pokud nejste před reprákem nic moc, atmosféra taky chátrá a navíc ty securitas u hajzlů kteří nenechaj člověka ani vysrat a hned mu lezou jestli tam nefetuje. Sem sem šel páč akce v boby byli vždycky jedny z nejlepších a takhle nebyla vyjímkou. Pro mě jedna z nejlepších v poslední době. Hned jak sem došel do lasser show hall nezachápal sem z kvality zvuku a hlavně z tý atmosféry. Fakt mazec. A to že se měnil line-up je myslím aji dobře. Já osobně sem byl rád orbith z jerry nehráli v 5 ráno mezi beltramem a rossou. A že v dnb stagy nebylo moc lidí? Není se asi čemu divit když se to krylo s Bassinfection na zbrojovce. Jediný mínus pro mě byli ty světla - fakt šílenost na oči a taky mohla bejt častějc puštěná klima - musel sem často ač nerad odcházet bokem jak mě štípali oči. Jinak peťo rozhodne se držte a nenechte se tím odradit. Přístě bych rozhodně zašel na Plus minus než na ohranou Apokalypsu. Takže už se těším
Neregistrovaný: Lenka
24.4.2012 12:42:28
Lenka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Vyřešily jste to opravdu kulantně. Prostě jste zablokovali přístup většině co si tu stěžují a souhlasí s vyjádřením Bifiduse. Taky mě určitě bloknete že? Jste chudáci kteří neumí uznat chybu...
Neregistrovaný: Brrenda
24.4.2012 10:52:24
Brrenda Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Mě se akce líbila a už se těším na další party :)
24.4.2012 09:36:59
Kacoraa Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: Hllavinho

jak jinak,tady už to nemá ani cenu číst...
Neregistrovaný: Kristyna
24.4.2012 08:09:22
Kristyna Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Vzdy se najde nekdo, kdo bude mrchat a akci pomlouvat. Za me ovsem povedena party a to jak organizacne, tak hudebne :) Jen priste min tech brutalnich svetel, chvilema jsem mela pocit, ze mi vypali oci :) A pokud by to slo tak nejaky uklid na zachodky a vice toaletaku k dispozici :) Na vetsich akcich napr. od UM apod. to je standart, tak by nebylo spatny to zavest i na Boby :) Ale jinak spokojenost.
Neregistrovaný: Kryštof Benca alias DJ Bifidus Aktif
24.4.2012 00:18:48
Kryštof Benca alias DJ Bifidus Aktif Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x

Doplnění komentáře

Komentář z 23.4.2012 10:15:00 je zkopírovaný z uzavřeného auditka na serveru Nyx.cz pro DJs.

Mým záměrem bylo varovat své kolegy před jednáním a Radka Gehringera alias DJe Jerryho pouze v této uzavřené skupině, ne veřejně křižovat celý team Plus Minus party.

Proto chci zdůraznit, že jednání ze strany Richarda Hartmanna bylo korektní a že peníze za hraní jsme od něj dostali do poslední koruny, i když až k ránu (já osobně na ně čekal 4 hodiny). Také komunikace s Petrem Hudlíkem byla v pořádku.

Můj názor na jednání a smýšlení Radka Gehringera je ale neměnný a platí vše níže uvedené.

Do tohoto fóra mají zakázán přístup: warcool, rasty, Falešnej Sayko, Adam Brejza, adam brejza
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Active Zone
18.5

Active Zone

Gemini
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně
ISSN 1213-1091