Sportem ku zdraví!

• Založil:
    Ivka
  • Založeno:
    6.1.2010
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

8.8.2012 06:14:35
Ivka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Robím čistů chémiu, žiadne prírodné sračky.

to: vojte

Jo, já taky sportu v televizi neholduju, ale tohle mě zaujalo.
7.8.2012 16:13:59
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

to: Ivka

tak jak ke sportu mám víceméně averzi, tak tohle je fakt pěknej příběh hodný poklony...
7.8.2012 04:42:55
Ivka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
21.7.2011 11:14:47
Ivka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: toomuch

No tak sem vrazila do baráku, no bóže :D
20.7.2011 15:44:09
toomuch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: Ivka

a to si říkáš roller? :D
20.7.2011 10:06:11
Nějaké babské rady, případně preparáty na naražené, mírně oteklé koleno?
16.10.2010 08:42:39
dodgy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
The Best Of West ...

and

je to ethyl ester - novejsi forma nez monohydrat ..
btw.: uz jej skoro mesic uspesne pouzivam :)
tuten mi vyhovuje, protoze je v kapslich, nemusis nic primo po treninku rozmichavat ve vode s lozite odmerovat davky ... v jedny kapsli je 0,750g, takze ja beru 3 cca 15 minut pred treninkem a 3 hned po. Uprava jidelnicku a rezimu samozrejme byla nutna, a myslim ze vizualni vysledky to nese, znat to je i na sile a samozrejme vaze - po cca mesici uzivani mam 2 kila nohore pri stejnym pomeru tuku v tele
16.10.2010 01:02:16
and Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

dodgy

jakej typ kreatinu tam je a hlavne kolik v jedny davce?
bezne sou na trhu 3 druhy ale nejcasteji mono a di.
jinak je celkem jedno kterej das, zalezi spis na mnozstvi a taky jak moc ses ochotnej tomu upravit jidlo a rezim
Neregistrovaný: iluze
15.10.2010 23:08:35
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

dodgy

Ja jsem jen necelej rok delal Kick...
15.10.2010 22:36:36
dodgy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
The Best Of West ...

fuuuuu

pred chvili jsem prodelal prvni lekci klasickeho boxu ... a musim rict ze parada :) ac se mi to zdalo oproti jinym bojovym sportum jako pomerne nudna zalezitost (mam par navstev na muai thai) tak je to co do fyzicke namahy prinejmensim srovnatelne ...

je tady nejaky maniak, ktery se venuje podobnym vecem?

obrazek
17.9.2010 13:58:16
The Best Of West ...

zdejší body buildeři, poraďte

objednal jsem CEE .. zjistoval jsem si o tom docela dost, nicmene vsichni zkuseni se shodli na jedne veci - na kazdeho pusobi ruzne druhy creatinu ruzne. Ma nekdo nejakou zkusenost primo s timto vyrobkem? Nerad bych neco podcenil nebo zanedbal

obrazek
17.8.2010 22:00:17
Cítili jste se po svojí první lekci jógy uvolnění a stresu zbavení? Vědci nám nabízejí možnost, proč tomu tak je. Většina dotazovaných lidí se cítila po první lekci jógy uvolněně a odpočatě. A vědci nám nabízejí vysvětlení. Jóga totiž dokáže snížit hladinu kortisolu (stresový hormon) v našem těle.

http://jogadnes.cz/clanek/67/joga-poprve-%28aneb-zacatecnik-v-sedmem-nebi/
26.3.2010 15:02:46
homy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
www.zijem.com

Squash v Ostravě

Nezašel by někdo na squash v týdnu??

Jedu do Ovy 2 týdny služebně a rád bych zašel zaplácat..

.. více ve vnitřní
3.3.2010 09:57:34
The Best Of West ...
23.2.2010 18:30:12
Po cca pětihodinovym sezení v autě sem myslela, že se ani nepohnu, ale hodinová power jóga mě opět nabila energií. Miluju tohle cvičení čím dál víc!
12.2.2010 11:36:06
andrew w aka andrew Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
všechno je relativní
tak první trénink jakože kickboxu dobrej, sice mám sedřený kotníky, jednoho koňárka a bolesti v prozatím nepoznaných svalech, ale je to super makačka, děláme hodně i techniky sebeobrany, je to hodně volný, včera ve čtyřech lidech a trenér super, chlápek 63 let, ale fyzičku neskutečnou, ten by mě vyliskal jak malýho kluka :D
11.2.2010 08:29:45
andrew w aka andrew Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
všechno je relativní
počítal někdo pivo versus tělesná aktivita?
11.2.2010 08:27:56
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

robo

trasu Lom mám blizoučko, takže zkusím. A jsem rád za pivní přestávky, díky:D
11.2.2010 08:12:14
floatman Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

pražský 1/2 maraton

Pokud se do kvetna dostanu zase do formy, tak se rad pridam. ;o)
11.2.2010 08:09:41
RoBoTech Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://www.idj.cz/robotech/

vojte

fajn bezecke trate jsou primo nad utechovem. dalsi trat, co mi docela vyhovovala, je ze sobesic dolu na mokrou horu a zpet, pak nasledne pivko u supa v sobulkach. velice podobna trat je z bilovic nad svitavou do stareho lomu nad lisni a zpet, nasledne pivko v bilovicich u sokolovny.
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Lucasch & hosté
21.6

Lucasch & hosté

Mír
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně