hledam DISKO DJ's ...A to jako fakt :D:D:

• Založil:
    unplugged
  • Založeno:
    6.1.2009
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

Fakt nutne hledam Diskouse, co me budou hrat v klubu ..
Pls, dejte me vedet kdokoliv, kdo nekoho zna..Nebo rovnou DJ's piste sem ... Dekuji moc
Neregistrovaný: vojte2
11.10.2012 19:32:14
vojte2 Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

Milan Fečo

Tvůj mobil byl zaregistrován do gay seznamky.
11.10.2012 18:56:52
TheDesigner Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://www.mixcloud.com/thedesigner/
hali a klubi :D
11.10.2012 18:38:05
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

to: Milan Fečo

máš tam překlep, určitě jsi myslel že hraješ halí belí...
Neregistrovaný: Milan Fečo
11.10.2012 18:21:43
Milan Fečo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
dobrý den ja schanim klub nebo halu na hrani jsem dj black music hraju hali klubi oslavy narozeniny atd dekuji muj tel :732709464
8.8.2012 00:53:29
Pener Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Panda´s Crew
a kurva :D
Neregistrovaný: Milan Šesták
7.8.2012 15:36:37
Milan Šesták Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Nabízím služby DJ.po celé ČR

Dobrý den mile rád bych se Vám představil a nabídl Vám jednu bombovou akci u Vás v Music club Progressive.Mé jméno Je Milan Šesták jinak s přezdívkou Dj.PMC-lemixŠesty . Jinak ahoj příznivci taneční hudby a mixování! Moje pravé občanské a nefalšované jméno je Milan Šesták a narodil jsem se 30. Dubna v 70 letech v Roudnici nad Labem .Už jako malý človíček jsem byl zvídavý a do všeho i všech jsem dloubal, vrtal a tak podobně. To mě zůstalo do dneška. Nebudu Vás nebo tebe zatěžovat hloupými informacemi typu jakou mám rád barvu, roční období nebo dívčí skupinu a soustředím se na fakt, že muzika je pro mě velkou láskou číslo 1. Bez ní bych asi nepřežil. Mám více jak 15.let zkušenosti s muzikou, kde jsem různě mixoval a dělal různé kamlverze populární hudby ,která vždy šla z dobou.,. V 15-ti jsem se začal aktivně zajímat o muziku a v 16-ti mě vzali do prvního nahrávání discomixu, tehdy nejposlouchanějšího Rádia Brno 95,7 MHz. Dostal jsem se tam asi tak, že jsem zvedl telefonní sluchátko a zavolal jednomu moderátorovi, že to dělá úplně blbě, a že já a můj kámoš by jsme to zvládli určitě líp. On si nás pozval a bylo to (no trochu jsem to zkrátil). V 17-ti jsem hrál poprvé jako DJ na diskotéce a začal vysílat své první mixované sety na různých tanečních akcí,večírku i svatbách. Nyní se orientuji na pořádné pecky,které si sám předělávám a snažím se vždy nabídnout úplně vše co umím za mixážním pultem. Myslím si o sobě že jsem jeden z nejlepších Dj. Ze severních Čech a že dokážu takový mixáž ,který jistě nedokáže leda jakýkoliv Dj.
Co by jste měli vědět o DJ.PMC-lemixŠesty
Své první krůčky směrem k djingu jsem začínal uskutečňovat již v 16 letech, ale již na počátku své rodící se kariéry co by DJ věděl, že se chce naplno soustředit na moderní styl hudby ,. Právě jediný moderní styl hudby mě nadchl natolik, jelikož vyžaduje smysl pro výběr těch správných tracků. Zpočátku preferuji uplift trance proložený příjemnými vokály, ale již po krátkém čase sám poznávám,že by bylo velmi bláhové se soustředit na moderní styl diskotékové hudby, vždyť právě hudba nabízí neomezené možnosti pro každého, kdo je světem melodií a beatů pohlcen, a tak rozšiřuje své obzory i na poli techna či housu,RNB,Oldies.
Po několika menších hostováním na severu Čech a na východě se setkávám s ostřílenými DJ . Nabízím jim ihned šanci ukázat se v rádiu Fréé Rádio v Brně , kde jsem byl zařazen do doprovodného programu. Posluchačům předvádím svůj energický set nabitý progressive i tech-trancem a moderní styl hudmi super svých megamixů a to v Praze ,v Litoměřicích na Hrádku,v Polepech Disco galaxy,Ústí nad Labm v Rakvi,Děčín Aréna nebo populárním Music clubu Dylen v Mariánských lázních,Teplicích na Panbíč.
V únoru 2010 jsem odjel do Francie za prací , kde se setkávám se skupinkou Djů, kteří se shodou okolností věnují tomu samému stylu, a tak se zrodil projekt pod jménem "Trance vision". Naše progresivní a svěží styl sklízel úspěchy publika, jež je přesycený komerčním prostředím a tak jsem chtěl okusit něco nového. Zanedlouho jsem odlétal předvést svoje umění i do SRN , kde jsem, se představil po boku známých německých DJs.
V současné době můj styl a sety, kterými se prezentuje lze těžko zařadit do jednoho stylu. Rád do svých setů zařazuji jak trance, tak i progressive house s elektro prvky,denc music ,remix ,a populární hudbu z celého světa všech žánrů a to v četně 80.90.let . Pomalu se snažím angažovat i na poli producentském, kde jsem již uskutečnil svých několik prvotin, nicméně i já sám přiznávám , že teprve čas ukáže, do jaké míry my nemalé ambice otevřou ten opravdový svět DJingu.
Reference ,kde jsem všude hrál ZC Zálabí Dvůr Králové nad Labem Music hall U Mikšů Rtyně v Podkrkonoší Music hall Zděřina Police nad Metují Dance hall Sádek u Poličky Music club Gate Turnov Music club Magic Turnov Music club Audio Česká Třebová RoXet Skořenice u...

Dj.Šesty.vr.pmcmix si pro Vás připravuje ...nejnovější taneční hity v exkluzivním nonstop mixu...
Každý týden 60 minut nejnovějších tanečních hitů ve stylech dance, house, electro a dalších - to je Le Mix de Dj.Šesty .vr.pmcmix .! Exkluzivní nonstop mix nejžhavějších novinek z diskoték a tanečních klubů celého světa pro Váš připravujeDj.Šesty.vr.pmcmix . a v premiéře jej můžete poslouchat vždy třetí týden v měsíci od 21h na Brněnském Free Rádiu 107 FM,
Playlist setu datum premiéry
Le Mix de Dj.Šesty vr.pmcmix Edition Mix set č.154 Brodhaus Praha Metropoli 07.07.2012
Le Mix de Dj.Šesty.vr.pmcmix Total Inferno 155

Pokud máte zájem prosím ozvěte se 1.večer Vám zahraji zadarmo.V případě zájmu mě kontaktujte na tel. Čísle +420 606 348 017 a nebo e-mailem na SestakMilanDj.Šesty@email.cz
Neregistrovaný: Michaela
13.7.2012 15:38:17
Michaela Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

dj

No škoda že už nehraje, nejlepšího DJ jsem slyšela hrát před 2 roky v Rumburku na Hvězdě. Hrál tam dlouho, jmenoval se Mirek a pobavil snad všechny lidi. Fakt super. Toho bych vám doporučila.
Neregistrovaný: dj Vejfuk
22.2.2012 22:33:31
dj Vejfuk Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
www.dinopop.tym.cz
Neregistrovaný: jakub richter
11.2.2012 17:54:29
jakub richter Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

djs s 12 letou praxi

dobry den jsem dj s 12 letou praxi . hral jsem na diskotekach v klubech na plesich . hraju pres pc hraju uz profesionalne . hraju vsechen styl hudby prosim budu cekat na vasi odpoved jsem ze severnich cech s usteckeho kraje z varnsdorfu muj tel 774 310 468
jakub richter
Neregistrovaný: Uni-djs
21.1.2011 12:52:46
Uni-djs Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Disco Dj

Zdar pokud stále hledáš dj dej vědět třeba se dohodnem.Pro více info o nás mrkni na náš web www.unidjsagency.cz
Neregistrovaný: dj maaja
19.1.2011 00:52:57
dj maaja Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

dj

zdar...esli chces tak jsem k dispozici...občas :-) 723 662 843
Neregistrovaný: Mambo
17.11.2010 18:11:36
Mambo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Email

PetaPodborsky(zav)seznam.cz
7.2.2009 18:41:14
Pepino123 Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Kolik tresni tolik visni

to: FreeDa

dame tanecek :,)
7.2.2009 18:37:51
FreeDa Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://www.concretsk8shop.cz

pepek

ty lez a nemel!!!atsi fit na aposenku!
7.2.2009 18:37:25
Pepino123 Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Kolik tresni tolik visni
ja cu takyyyyyyyyyy
7.2.2009 18:35:47
FreeDa Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://www.concretsk8shop.cz
ja du dneska u nas na fet, rumíček za 17:inlove::D
7.2.2009 18:05:41
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
www.ondrej-tobias.cz (fotky z akcí od roku 2003)..
dneska si zajdu na Oldies u nás do kulturáku, to zase bude :witti2: :D
7.2.2009 18:03:35
Kolik tresni tolik visni
na vesnicich je to vubec uplne nejlepsi :) v neposledni rade ty ceny na baru :)
7.2.2009 13:40:42
DeeJayy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
já sem jednou hrál jako host na nějaké vesnické diskotéce kde bylo asi 500 lidí, měl jsem docela bobky že poletim i s gramcema, ale nakonec to bylo všechno uplně super :)
7.2.2009 13:09:23
Kolik tresni tolik visni

to: Flash

nahodou neni nad to si zarvat o mikrofonu na celou diskoteku rano s 3kou v krvi za doprovodu skaseneho publika nakou tu rockovou pisnicku :)
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Houm Ekšn
25.5

Houm Ekšn

U Bukanýra
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně