Kouříte? Nekuřte!

• Založil:
    DeeJayy
  • Založeno:
    14.2.2008
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

Pochlubte se, jak dlouho nekouříte ..
Chcete přestat, ale nevíte jak? Třeba si navzájem poradíme, jak se tohoto nešvaru zbavit ...

Par duvodu proc nekourit:
Nehuntujes si zdravi,
nesmrdis,
nemas zluty prsty,
neprudis s tim smradem lidi kolem sebe,
usetris spousty penez,
nemusíš se starat o nakupování cigaret, 20cigaret denně x 5 minut = 100minut denně strávených vdechováním jedů,
tech hadru propalenejch, o sedackach v aute nemluve,
nekouris na miste, kde se to nemusi vyplatit (zastavky, hajzlik ve vlaku..),
budou se s tebou libat nekuracky (nebo nekuraci),
vsichni se s tebou budou cely den bavit (ty nekouris? Jako to? proc?)
obrazekobrazek
obrazek
23.5.2013 12:26:13
petulak Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
8 dní 3x krabička těsně u konce...ale funkce protistresová zabírá. od června zase útrum
23.5.2013 12:06:18
Ellle Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x

skoro bych zapomněla

...včera 3 roky :-)
Neregistrovaný: iluze
6.11.2012 08:59:59
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

DJ

;)
5.11.2012 21:16:44
DeeJayy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: iluze

si se toho naskladnění docela nebál ...
5.11.2012 09:41:55
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
Eestimaal

Ajurvédské cigarety

Kdo nemůže přestat kouřit, ale spíše než nedostatek nikotinu mu chybí rituál kouření, ať zkusí ajurvédské cigarety Nirdosh.
Obsahují 9 bylin, které pěkně voní a mají protizánětlivé účinky. Cigarety nejsou samozřejmě "zdravé", ale oproti klasickým cigaretám
neobsahují tabák a zabaleny jsou v listu stromu Tendu, je v nich tedy i méně dehtu. Jedná se o cestu jak se zbavit závislosti na klasických cigaretách nebo si občas zakouřit s menším dopadem na zdraví.
http://www.bylinne-cigarety.cz
26.10.2012 12:42:05
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 4x
mi casa su casa
skoro jedenáct měsíců bez a ani si nevzpomenu!!! Ani v hospodě, ani jinde... Tak snad nepřijde nějaká životní krize :)
Nevšimnout si názvu fóra v nabídce tak ani nevím že cíga ještě jsou :D
20.10.2012 01:06:22
keris Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Nějaké zkušenosti s e-cigaretou? Jakou, jaké atd.?
Neregistrovaný: jaram
12.10.2012 20:14:04
jaram Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 5x
měsíc bez!!! po 15ti letech kouření a 20ti cigaretach denně....přestal jsem ze dne na den...nejhorši jsou prvni 3dny pak už se to da zvladat.....a ten krasnej pocit ted poranu bez daveni :-)
Neregistrovaný: blokovaný gumídek
27.9.2012 02:23:33
blokovaný gumídek Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

/°-°\

Nikdy jsem nekouřil, nekouřím, a kouřit v tomhle ani v jiných dalších životech ne-bu-du.
Lampy ovšem, to je jiná...
25.9.2012 21:29:48
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 5x
www.ondrej-tobias.cz (fotky z akcí od roku 2003)..

to: kewin

nekuř :D
25.9.2012 10:16:26
kewin Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

DeeJayy

normalne nekourim pondeli az patec, takze skoro ten tejden to jde paradne, ale pak se napiju a je to v ritce. naka rada krom "nepij" ! ? :)
25.9.2012 09:24:11
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x
mi casa su casa
já skoro deset měsíců, ale dva dny zpět se mi zdálo že jsem si zapálil :D
25.9.2012 09:07:11
DeeJayy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 4x

ehm ..

včera týden, ale mám takové tušení, že to tentokrát vyjde !
24.9.2012 19:22:38
*jajka* Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 8x
Musím se pochlubit ... V sobotu rok bez kouření :)
28.7.2012 12:19:14
kenwelo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

každej si to jistě dokáže spočítat sám ;)

obrazek
23.5.2012 20:45:15
Ellle Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 5x
včera 2 roky :) :champi:
6.5.2012 10:53:52
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x
mi casa su casa
5 měsíců bez sebemenší choutky :)
6.5.2012 10:41:38
kenwelo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x

tak já včera rok bez!

http://is.gd/jVODV1

uvědomil jsem si to dneska :D
6.5.2012 10:10:46
Amel Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
**www.OtevriOci.cz**
5.5.2012 04:29:31
Ivka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
Robím čistů chémiu, žiadne prírodné sračky.
Z takové krabičky se mně ani to cigáro vytahovat nechce, tak asi nějakej smysl ty hnusny reklamy mají..
obrazek
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Cover for Zoo
21.6

Cover for Zoo

Cover Place
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně