Co vás pobavilo?

• Založil:
    andrew w aka andrew
  • Založeno:
    22.9.2006
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

17.6.2013 15:55:19
warcool Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x
obrazek
Neregistrovaný: stame
15.6.2013 17:38:02
stame Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

toomuch

Nejak tomu nerozumim.
14.6.2013 19:28:12
Tomika Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://clubzone.cz/
:D

obrazek
14.6.2013 15:11:36
deivis Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: iluze

Na rave.cz Blesku jsi byl hned v ranních hodinách :)

http://www.rave.cz/forum/740/
14.6.2013 14:48:21
finch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x
Na počátku bylo techno…
obrazek
Neregistrovaný: iluze
14.6.2013 13:23:55
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

vojte

Ovsem, jeste potrebuju clanek v Blesku:)
14.6.2013 12:58:34
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa
Tak snad jen gratulace a objednávky :D
Všichni plivou na iDnes ale promo dobré, ne?
Neregistrovaný: iluze
14.6.2013 12:45:17
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x
Eestimaal

vojte

Tolik telefonatu a emailu jsem za jeden den jeste v zivote neresil:)
14.6.2013 11:00:32
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa
že Iluzeho článek na iDnesu najde uplatnění zde skoro ve všech fórech :D
9.6.2013 12:37:20
warcool Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 3x
obrazek
7.6.2013 21:12:45
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
www.ondrej-tobias.cz (fotky z akcí od roku 2003)..
obrazek
7.6.2013 20:05:31
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: stame

nechci zabředávat do politiky, ale z toho, z čeho jsme měli ve finále na výběr, tak to bylo prašť jako uhoď..
Neregistrovaný: stame
7.6.2013 19:13:04
stame Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 4x

Ondra_T

nebudu omlouvat Kalouska, ale srovnavat zneucteni nejvetsiho symbolu ceske statnosti a divny telefonat do medii je nesmysl. Zeman je pro me neskutecny prase, ktery odrazi obraz ceskeho naroda, bliju a preju vsem, co ho volili, aby podobnych ostud, ktere nas zesmesni po celem svete, pribylo jeste aspon stovka. at se konecne poucime.
7.6.2013 15:43:58
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
..Pro ministra financí je nicméně čtvrteční epizoda nemilá kvůli tomu, že před měsícem neodolal a komentoval vratký krok prezidenta Miloše Zemana při slavnostním vyjmutí korunovačních klenotů. Tehdy serveru iDNES.cz řekl: "Já jsem to sice neviděl, ale v pátek jsem slyšel, že chybělo málo a ke korunovačním klenotům, koruně, žezlu a jablku, přibyla ještě šavle."

http://zpravy.idnes.cz/na-francovku-se-vymlouvat-nebudu-byl-jsem-opily-priznal-kalousek-p9j-/domaci.aspx?c=A130607_121447_domaci_jav
5.6.2013 17:38:29
inspiro Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Aquapark 2013

[YT]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FFFeSrS4L4k[/YT]
4.6.2013 18:12:34
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 5x

to: Julinka

obrazek
4.6.2013 15:04:45
Julinka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
obrazek
2.6.2013 09:40:55
pan_gazpacho Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://gazpacho.wz.cz
31.5.2013 20:45:21
ishtar Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Я твой работник
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Zodiac 2013
21.6

Zodiac 2013

Koupaliště Hlučínské Jezero
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně