Co vás dokáže nejvíc vytočit?

• Založil:
    Piky
  • Založeno:
    21.6.2001
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

Moudro z chytré knihy:
Člověk je tak velký, jako věci, kvůli nimž se rozčiluje. :)
22.7.2010 13:29:29
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

gina

trefilas to, omezujou mě pěkně...
22.7.2010 13:13:07
G_ina Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

vojte

omezenče
22.7.2010 12:52:07
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

acido

možná je problém tam, že "relaxujou" před uplně cizím barákem a dělají takovej bordel jako by jich tam sedělo minimálně 30. O vajglech, lógru z kafe na chodníku, mrmlech a smradu z nich samých se taky nesmím zapomenout zmínit!!!!
21.7.2010 21:17:29
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
jo .. no u nás to moc často nevidím... asi tu nejsme na te správné relaxační vlně :)
21.7.2010 20:29:44
aCIDo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
vojte: je leto, pres 30 stupnu pres den bylo... v tomhle pocasi si lidi bezne tahaji, bez ohledu na svuj puvod, zidle pred domy a kolektivne tam relaxujou. kde je problem?
21.7.2010 15:59:07
mi casa su casa

majkl

bývalou kolegyni okradli cikáni přímo na parkovišti v autě o kabelku co měla vedle sebe na sedačce. Než se odpoutala a vylezla, byli pryč.
Btw.dál mě vytáčí momentální picnic 8 cikánů pod našim oknem. Ti zmrdi si tam natahali židle a kafe a hodujou!!!! (bydlíme v přízemí)... :bleju:
Neregistrovaný: Japko
21.7.2010 15:34:24
Japko Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Hnusna predpoved na vikend...
21.7.2010 15:12:53
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
no v čechách máme co není přibité .. ale je to celkem pravda když jsme ješte měl zamestanance kteří tu a tam neco odlozily a nechali to bez dozoru za chvili to taky třeba nebylo..

nejvetší fešák se ale povedl kdysi tátovy normálně týpek přez den se mu dobejval v jeruzalemský do auta ...
21.7.2010 15:00:59
mi casa su casa

majkl

stále platí okřídlené rčení "co néni uvázané řeťazem, to lidi odnesů" :)
21.7.2010 14:52:29
tak alespoň něco umíme ne to je dobré vedět..
20.7.2010 23:47:29
G_ina Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
že musim chodit do práce a tím pádem se vracet domů z toulání..
15.7.2010 22:21:48
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://www.ondrej-tobias.cz
kurva, nejméně hodina práce v háji, nečekal bych, že když zkusím jedno rozdělaný video otevřít v novější verzi programu a ta novější verze tam sama něco upraví tak, že už to nejde otevřít v té starší verzi (žádná výzva k uložení / neuložení).. takže zpět k souboru, který jsem uložil cca. před hodinou..
14.7.2010 21:47:47
mimochodem docela me točí že me porad nekdo zve na facebook a ta mrcha ukladá data a tedka na mě vyblafla že kolik lidí si mě už chtělo přidat a at se taky pripojím..

tsss ..
14.7.2010 21:28:50
Gizmo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Paparazzi ve veřejných službách ...

Amen

Školné, poplatky ve zdravotnictví a většina takzvaných "reformních kroků" budou znamenat jediné - zbude víc na rozkradení - opravdu si někdo myslí, že zavedením školného se zkvalitní výuka a školám zbude víc peněz ??? Ale prd stát jim šmahem sebere peníze z jiné hromady ... Že je to proti věčným studentům ??? Už za mě měla škola nástroje na to aby studenti s delší dobou studia platili ... a na dřevo
. A to je kolik 8 let ??
14.7.2010 20:22:19
aha státní dluhy ... tak to neznám člověka koho by to nes.alo..
14.7.2010 20:15:58
Shitt Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
party on doode

hauske

co nechapes? vsechny ty poplatky, zvysovani dani, skolne atd. je zpusobeno tim, ze tam nahore par lidi nevi jak hospodarit s penezi a k tomu jsou vic nez nakloneni korupci... a to treba sere me.
14.7.2010 20:09:04
?
14.7.2010 19:54:47
Shitt Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
party on doode

hauske

no ja mam ze vseho nejradsi koncept "my nasekame dluhy a vy to zapatite" :D
14.7.2010 19:43:02
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
mno mě tedy fascinujou i ti co si myslí že státu by se mělo všechno odevzdávat ...
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
  • Ukázat kamarádům na Facebooku
REKLAMA

REKLAMA
TOP FOTKA
MEDIA PARTNER
Faster!
6.8

Faster!

Matrix
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně