Hardstyle & Hardcore (Gabber)

• Založil:
    biotonic
  • Založeno:
    13.4.2006
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

PARTYINFO

Bassdome Behind the Mask vol. 2

24.04.2010 F Club, Vranovice
DJs: Speedcrusher (live; Hun), Dr.Folli (Hun), Gabber.cz Team, Moonrise, CZE.Snack, MaBo, Fuck, Etes
Cena: 80 / 120
Neregistrovaný: SHP
1.9.2010 09:37:03
SHP Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Fucking Bastards dojmy

Klubovka Fucking Bastards byla opravdu vypečená. Klub Crystal Venue (dřívější Happy DayZZ) v Culemborgu má super zvuk, tři stage, ale bylo tam dost horko. Na téhle hardcore otvíračce bylo navíc docela natřískáno, počítám kolem pěti tisíc lidí. Nácků tam bylo jen pár a ceny vcelku přijatelné. Atmosféra super, byl jsem většinu času na terror stage, kde se to řezalo v kanadách. :D Jediný, co mě fakt namrdalo, byly vyvěšené vlakové spoje v klubu. Kvůli tomu, že byly zjebané, jsem čekal hodinu v chcanci a zimě na nádraží v Culemborgu!

Bryan Fury LIVE – Jeho typická UK hardcore a breakcore divočina. Temnota se vším všudy, ale je to od něj pořád to samé dokola. 65%

The Speed Freak LIVE – Tak tohle byla naprostá jízda. Frenchcore setík, kterým si mě dostal. Hrál většinu své produkce z alba Freakwaves, takže pecky jako Ganjasex (Weemix), Terrorist, 8-bit Cheese (Hardcore Haters mix). Naprostá paráda, tím si mě opravdu získal. 95%

Coffecore LIVE – Pánové Drokz a Mr. Courage se se svým raritním frenchcore/terror projektem opravdu předvedli. Od začátku setu, kdy odpálili Radium – Big Noise, až po totální zničení při Angerfist – Yes (Drokz mix). Naprostá paráda! 90%

The Sickest Squad LIVE – Tihle pánové jsou v Nizozemsku velké hvězdy. Po klubovce The Sickest Squad LIVE in Concert se není ani čemu divit. Od začátku do konce jejich setu bylo na terror stagi k pogo-nehnutí. :D Hráli frenchcore ze své produkce a nezapomněli na všechny svoje hitovky. Ale The Speed Freak se mi líbil víc. 75%

DNA DJ Team – Naprosto nejlepší industrial je z labelu DNA a Industrial Strength a přesně ten Negative A a E-Noid drtili. Tymon – Psycho Killer, Arjuna & Beyonder - Shoot That MF (Negative A Remix), Noisia & Mayhem Feat. KRS One - Exodus (Negative A Remix) nebo Negative A & Counterfeit - Present Danger. Negative A mixoval o106 a zapařit přišel i Tymon. Setík, jak má být! 85%

s'Aphira – Tuhle slečnu oblékající se ve stylu rockabilly jsem ještě nikdy neslyšel a proto jsem byl příjemně překvapen, když začala drtit tracky jako Tommyknocker & Tieum - Ruff Beats Make Me Sick nebo Ophidian & Tieum – Black Sun. Po tom sklouzla víc do newstylu, ale pořád paráda. Akorát se jí při setu na stagi ODčkoval nějakej klučina. Fuck. 75%

Partyraiser – Tak na konec jsem si dal něco měkčího na mainstage. :D Hrál jak se patří na Partyraisera Chrono- Ghotto Shit a Chrono – Start to Get Raw jel rovnou tak na 180 bpm. :D No a pak Angerfist – Yes (Drokz mix), uáááá. 85%

Částečně jsem slyšel ještě Canadian Speedcore Resistence LIVE se stříkající umělou krví. Už o dost tvrdší terror a speedcore. Otom jsem aspoň na chvíli konečně slyšel Lunatic vs Miss Hysteria, kteří hráli dobrý newstyle a industrial. No a speedcorový Passenger of Shit LIVE na konci byl totální prasárna. :)
22.8.2010 13:15:08
SHP Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Decibel outdoor festival 2010 - dojmy

Decibel outdoor festival 2010 byl famózní. Počasí nádherně vyšlo,
lokace v Beekse Bergen je naprosto perfektní, lidi tam byli
hrozně fajn, organizace na jedničku, prostě vše, jak má být!
Nejvíc mě dostala mainstage. Na DefQonu.1 byla letos naprosto
největší stage na tanečních parties vůbec a hle, Decibel jí musí
mít ještě větší. :D Dost mě pobavilo, jak jsem se šťastnej válel
v trávě a listí a nějaké Nizozemky na mě: "Ty jsi opravdu splynul
s přírodou!" :D Párada. A pamatujte si, blití na party je super!!!

DaY-már (10/10) - Nejlepší set, co jsem od ní kdy slyšel. Hodit
v jednom setu Life Runs Red - Theta Break a pozdějc Life Runs Red -
Theta Break (Producer Runs Riot Remix), to je vážně umění. Dál
valila tracky jako Stormtrooper, Tymon & Waldhaus - Deadly Kicks,
Chrono - Start To Get Raw a vlastní prodkci. Temná slečna, temný
set.

Evil Activities (6/10) - Jsem slyšel jen chvíli a byl to lehkej
nadprůměr. Newstyle z dílny Neophyte Records.

Darkraver (8/10) - Parádní oldschool na Pussy Lounge stagi se
striptérkama. Dával si to neskutečně, jak to umí jen Steve Sweet,
ale co hrál si nevzpomenu, protože jsem byl hrozně happy. :)

Kai Tracid (7/10) - Slyšet jsem chtěl i někdejší hardtrance modlu.
Kai válel neuvřitený tracky jako Warmduscher feat. Lamont Humphrey -
Hardcore will never die (Derb Mix), Kai Tracid - 4 Just 1 Day a Trance
& Acid v těch tvrdších mixech. A taky parádní Hennes & Cold - Second
Trip (DJ Scot Project mix). Z tohohle setu bych před třema rokama
skákal dva metry vysoko, ale hardtrance už neposlouchám, takže jenom
dobrý.

Noisekick (8/10) - Uááááá, terrrrrrrooooooorrrrrr!!!! Totální zničení,
exploze brutalita. Tohle už je na tvrdý drogy,a le totální obskurní
nádhera. A navíc s ním máme fotku!!! (Nikdy se nefotím s DJema, ale
tady jsem byl tak šťastnej, že jsem musel).

Neophyte (8/10) - Závěrečné finále na mainstagi bylo gigantické. Zhruba
20 tisíc, super VJing, fireshow a Neophyte Records produkce z let
95 - 10. Zahrál snad všechny významější tracky z vlastní stáje. I Will
Have That Power, 98 To Your Mind, Hardcore 2 The Bone, Adrenaline,
Evil Inside atd. Vtipný bylo, když chtěl dvakrát jet po davu na
nafukovacím člunu a pokaždý spadnul. :D Pro DJe Neophytova kalibru
to bylo tohle vystoupení vrcholem kariéry a já jsem rád, že jsem byl
u toho.

Ještě jsem slyšel chvíli Angerfista, to byla nuda a Bryana Furyho a to
byl temnej a rychlej UK hardcore masakr. Závěrečná show byla oslňující, bravo!!!!

Decibel není tak známý jako třeba DefQon.1 , ale je to festial ekvivalentní,
ne-li lepší kvalita. Spousta stagí tvrdých tanečních stylů, takže neváhejte
a jeďte se tam podívat. Lístky se vyprodají zrhuba do měsíce od začátku
předprodeje, ne po 20 minutách.
29.7.2010 15:36:22
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
www.ondrej-tobias.cz

VA-Hardstyle_Top_100_2010-2CD-2010-gnvr

Tracklist:
CD 1
1. Wildstylez – No Time To Waste (Official Defqon 1 Anthem) 1:54
2. Headhunterz & Wildstylez – Blame It On The Music (D-Block & S-Te-Fan Remix) 1:32
3. Brennan Heart – Revelations 0:45
4. Coone – Throw Ya Handz 1:06
5. Robbie Magura – Love Music (Asys Hybrid Mix) 2:04
6. Thilo & Evanti – Decay And Release 1:36
7. Wasted Penguinz – Anxiety 1:18
8. Chain Reaction – Answers 1:31
9. Showtek – Analogue Players In A Digital World 1:58
10.Pavo – Back In Time 1:46
11.Fenix – Take It Back 1:19
12.Geck-O & Phrantic – The Hard Way 1:18
13.D-Block & S-Te-Fan – Alone 1:41
14.Showtek Feat. Mc Dv8 – Electronic Stereo-Phonic 1:17
15.Wizeguy – Match 2:13
16.Intractable One – Dikke Bleek 2:23
17.G-Town Madness Vs. The Viper – Here It Comes (D-Block & S-Te-Fan Remix) 1:52
18.Krusaders – Supernatural 1:05
19.Dutch Master – Fly Like A Rocket 2:00
20.Beat Providers – Intensive Care 1:24
21.The Prophet Feat. Wildstylez – Cold Rockking (Gostosa Rmx) 1:18
22.Wildstylez – Revenge (Technoboy 2010 Remix) 1:04
23.Zatox & The Vamper – The Crew 1:34
24.Scope Dj – Househeads 1:00
25.A-Drive – Sound & E-Motion 1:29
26.Deepack Ft. Mc Lan – Fire In Tha Place 1:43
27.Alpha – Unleashed 1:23
28.B-Front & Frontliner – Magic 1:33
29.Dj Isaac – Bitches 1:16
30.Brian Nrg – How We Roll 1:05
31.Zany – Frequency 1:28
32.Toneshifterz – Elektro Shock 1:24
33.Noisecontrollers – Yellow Minute (Alpha2 Remix) 1:57
34.Bioweapon – All About Music 0:52
35.Dailucia – Fuckin Fresh Beats 2:21
36.Slim Shore – Scars 1:10
37.Smd – All For The Thrill 1:33
38.Soldier Of Fortune – This World 1:38
39.Dozer – Elixer 1:32
40.Frontliner & B-Front – 1.000.0000 Stars 1:41
41.Frontliner – On The Rise 0:38
42.Psyko Punkz – After Mf 1:43
43.Titan – Strength & Fury 2:09
44.Josh & Wesz Ft. Low-E – I’ve Lost You 1:41
45.Artic – Parallel Universe 1:15
46.Pradera Vs Sasha F – To Da Max 2:09
47.Pradera – Think About It 1:41
48.Noisecontrollers – Faster ‘n Further 1:59
49.Frontliner – Save.Exit.Planet (In Qontrol Anthem 2010) 1:17
50.Headhunterz – Forever As One (Noisecontrollers Remix) 3:10

CD 2
1. Jdx Feat. Sarah Maria – Live The Moment 2:48
2. Headhunterz – Dreamcatcher 1:42
3. Zany – Mr. Monster 1:19
4. Dutch Master – Now Is The Time 0:57
5. Wizeguy – Kick It 1:25
6. Beat Providers – Magnetic 1:07
7. Coone & D-Block & S-Te-Fan – Crank 1:30
8. Coone – Twillight Zone 1:49
9. Brennan Heart – Just As Easy (Wildstylez & Smd Remix) 1:16
10.Noisecontrollers – Summer In The City Part I ( Decibel 2010 Anthem) 1:30
11.Showtek – Loco 0:51
12.Stuback – Be Prepared 1:43
13.Wildstylez & Brennan Heart – Reputation Game 1:56
14.A-Drive – Beautiful Day 1:12
15.Slim Shore – Syren 1:30
16.Josh & Wesz – Autumn Green 2:14
17.Titan – Nightmare 1:43
18.Chain Reaction – Out With A Bang 1:04
19.Frenetic Vs. Dragan & Main – Headbanger 1:49
20.Wildstylez – In & Out 1:23
21.Bioweapon – Maximizer 1:42
22.Artic – Stage 3 2:11
23.Noisecontrollers – Macabre 2010 1:18
24.Frontline – Toxxxic 2:01
25.Pavo – Classic 1:50
26.Toneshifterz – Get Loaded 1:07
27.Dozer – Robin’s Revenge 1:32
28.The Beholder & Zany – To Protect And 1:58
Serve
29.The Machine Ft. Sasha F – No Mad Soul 1:46
30.Alpha & Wildstylez – Atrocious 2:36
31.The Prophet – Counterfeit 1:04
32.Sasha F – Hardstyle Matters 2:24
33.Showtek – We Live For The Music (Noisecontrollers Remix) 1:49
34.Brian Nrg – Back To ‘95 1:33
35.Alphaverb & Intractable One – T.B.A. 1:15
36.Headhunterz & Noisecontrollers – The Space We Created 1:42
37.Gostosa Presentz Cybersutra Ft. Tiff Lacey – Sutra 1:30
38.Atmozfears – Wise 1:43
39.Second Identity – Identity 1:29
40.G-Town Madness & The Viper – Come As One (Brennan Heart Remix) 3:31
41.DJ Isaac – Tear The Club Up 1:17
42.Max Enforcer Feat. The Rush – Fade To Black (Black 2010 Anthem) 1:04
43.Zany & Noisecontrollers – Paranoid 0:56
44.Zatox Feat. Nikita – Poltergeist 1:30
45.Zatox Feat. Nikkita – Rawstyle 1:42
46.Dailucia – A Terrible Secret 1:30
47.Soldier Of Fortune – Heaven Or Hell 1:45
48.Crypsis Feat. Luna – Torture 0:38
49.Psyko Punkz – Rock Ya Attitude 0:38
50.Pradera – Spirit 1:18

Release name: VA-Hardstyle_Top_100_2010-2CD-2010-gnvr
Size: 231.61 mb

http://www.rlslog.net/hardstyle-top-100-2010-gnvr/
28.7.2010 18:30:42
kewin Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Ondra_T

vedel jsem o te akci, jen jsem shanel nejakou music od tech djs ;) ze to sem hodil jeden z poradajicich dju byla nahoda, ale dobry :)
Neregistrovaný: eXt
27.7.2010 22:48:19
eXt Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Jo mam s tim skusenost je urceny datum a cas kdy se zacnou prodavat a musis u toho sedet a hned v ten cas poslat zadost nebo jak se tomu rika kdyz to kupujes:D tento rok bylo vyprodano za 2 hodiny a stranky jejich to nezvladli ale nastesti jsem je stihl kupit snad zvladnu aj ted
Neregistrovaný: Vidy
27.7.2010 15:01:32
Vidy Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Qlimax

Máte někdo zkušenosti s nákupem lístků na Qlimax?
25.7.2010 16:03:12

Dominator Hardcore Festival 2010: Highway to Hell

Dominator Hardcore Festival 2010: Highway to Hell
Moje dojmy z letošního Dominatoru jsou báječný. Loňský se mi líbil možná o něco víc, ale fakt jen o trošičku. Organizace parádní, místo na pláži v Eerselu je nádherný, počasí vyšlo dokonale, takže tričko šlo brzo dolu. „Věci“ taky dokonalý.  Hudebně naprostá spokojenost (viz níže). Jediný, co mi trochu zkazilo náladu bylo pár nácků, co se tam vyskytlo (viz. můj FB). Do píče s váma buzeranti!
Celkově: 95%

Ophidian: Řekl jsem si, že jeho pomalému industrialu dám ještě šanci, ale nechytlo mě to. Potřebuju víc bpm. 60%
Negative vs. Counterfeit: Tohle je přesně můj industrial hardcore styl. Hráli věci ze svojí produkce, od Tymona. Prostě hudební extáze. 100%
Simon Underground: Slyšel jsem chvíli a byl to jeho obvyklej UK hardcore styl + nějakej ten industrial. V pohodě. 70%
Tymon LIVE: Hraní z notebooku nemám všeobecně rád, ale Tymon je můj nejoblíbenější DJ/producent a těšil jsem se na něj. Hrál parádně, akorát se mu to dvakrát totálně seklo, takže jen 80%.
Oldschool Commanders LIVE (Neophyte, The Stunned Guys a Marc Acardipane): Na tohle jsem byl zvědavej, bylo to jejich první společné vystoupení. Hráli dobrý oldschool hitovky. 75%
DaY-már vs Partyraiser: Tihle dva vyhnali půlku mainstage, ale mě se přesně tvrdším hardcorem a industrialem trefili do stylu. Nejvíc potěšili trackem Life Runs Red - Theta Break, kterej tam nikdo kromě mě asi nepoznal. :D
Outblast vs. Stunned Guys: Tady jsem zůstal, protože se mi už nechtělo chodit z mainstage a chtěl jsem vidět ohňostroj. Oni jeden se mi stylově nelíbí a tak jsem nic nečekal a kromě nový verze Tymon – Psycho Killer ani nic pořádnýho nedostal. Ale ok. 55%

Dominator , krom toho, že je největší, je nejlepší hardcore festival. Kdo má rád tuhle muziku, tak by si ho neměl nechat ujít. Doporučuju z celého srdce.
Neregistrovaný: pixi
14.7.2010 22:00:12
pixi Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Tak zajimalo by me kdo jede na Q-BASE - Lost in Dreams a na Mystery Land a The Qontinent a pak na Qlimax rad bych tam potkal vice lidi ne jak minulej rok samozdrejme ČR:)
13.6.2010 22:15:58

DefQon.1 2010 dojmy

Tak DefQon.1 2010 se povedl na 95%. Nemůže mít sto, protože můj první, loňský DefQon.1 musí zůstat nepřekonatelný.  Stage opět nepřekonatelný, každá ojedinělá. Pláž v Almere je magický místo, nádhera. Hodinu jsem seděl na pláži a užíval si ten pocit. :D Organizace perfektní, závěrečný ohňostroj nádhera.

K jednotlivým vystoupením:
Tymon B2B Negative A – Měli hrát po sobě, ale střihli si set spolu, jako na Masters of Hardcore: Voice of Mayhem. Hrají totožný industrial hardcore styl, takže jim to sedne. Paráda. Jely tracky a remixy vlastní produkce i Nosferata a Catscana. Parádní set a konečně si z něj něco pamatuju. Na rozdíl od MoH. :) 10/10

Pak jsem slyšel kus Simona Undergrounda a přišlo mi to hodně dobrý. Hrál industrial hardcore, UK hardcore a terror. Docela slušný výplach.  8/10
Pak fakt jenom chvilku jsem si poslechl Torzion & Mez a to nebyl industrial hardcore nebo industrial hardtechno ale pure industrial sound. Plech, skřípání, vrzání, továrna. Hodně hustý. 7/10

Další na řadě byl Stormtrooper, který válel libozní industrial hardtechno a industrial hardcore. Svištělo to jak se má, ale já pak odběhl na main stage, kde hráli… 10/10

Legendární Charly Lownoise & Menthal Theo. Drtily happy hardcore a early hardcore. Svoje pecky jako Stars i tracky jako Neophyte – Braincracking a Always Hardcore. Hráli taky tuším Diss Reaction – Jiieehhaa – (Angerfist refix). Bomba všech bomb. 10/10
Dál mě nohy zanesly na pláž, odtamtud na Endymion. Nejlepší set, co jsem si od nich slyšel.

Poslední regulérní set, co jsem slyšel, byl Partyraiser vs. Unexist. Totální industrial hardcore nálož. Nejvíc mě dostalo, jak pařili na dubstep intro a pak jak začali hrát Tymon – NT001 ty vokály a začátek melodie a pak najednou přechod a začali hrát Unexist – Attack. Hroznej rozmrd. Na stagi byl i Tymon. Dál hráli věci jako Satronica - Life Blood Pain Death (Tymon remix) apod.

Pak super ohňostroj na největší stagi světa. Nějakej disko hardstyle a pak industrial hardcore námrd Lenny Dee - Forgotten Moments (Ophidian Remix) a pak parádní Wildstylez - No Time To Waste, official Defqon.1 Anthem (The Viper's Black Mix). Ohňostroj paráda.

Letmo jsem slyšel The Propheta hrát early hardcore, paráda jako The Viper b2b Panic. Chvíli jsem slyšel i Traxtorm Stars (Mad Dog, Anime, Amnesys). Dobře to válel i Bryan Fury, ale na breakcore/UK hardcore jsem neměl moc náladu. :D Je to společně s Dominatorem nejlepší festival. Kdo nebyl, ať lituje. 43 000 lístků bylo vyprodáno za 25 minut! Tak rok chci znovu.
17.5.2010 19:35:56
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
www.ondrej-tobias.cz

majklhauske

zaujala mě ta shoda na kewina s zwelwe vystupujících :-)
17.5.2010 18:56:35
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
ondra _ zwelve to pořadá ;).
17.5.2010 18:18:45
www.ondrej-tobias.cz

kewin

to pořádáš nebo se ti trefili do noty? :D
17.5.2010 18:13:45
zwelwe Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

Bassdome Outdoor 2010

V sobotu 17.července se v Hustopečích uskuteční druhý ročník jediného českého outdoor festivalu zaměřeného čistě na harder styles, Bassdome Outdoor 2010. Po loňské edici, kde návštěvníci navzdory předcházející průtrži mračen vytvořili během noci nezapomenutelnou atmosféru, se tento rok pořádající organizace Gabber.cz rozhodla Vám přinést do přírodního amfiteátru Křížový vrch v jihomoravských Hustopečích ještě zajímavější porci tvrdých stylů elektronické hudby. Místo headlinera zaujímá tajemný projekt Imperia, jehož tracky byly v krátké době hrány na některých největších světových hardcore parties. Přestože členové tohoto projektu zůstávají skryti před veřejností, rychle se stávají synonymem pro tvrdý, řízný, melodický hardcore. Jejich debut z roku 2009 “The Beginning” na Hard Kryptic Records představuje styl, který proudí z temných atmosfér, tvrdých bicích do melodických “fist to air” leadů společně s exkluzivními ženskými vokály. Ačkoliv projekt Imperia zůstává nadále v anonymitě, jejich hudba bude brzy známá po celém světě. Debutový release tohoto tajemného dua byl zvolen jako nejdoporučovanější hardcore single pro rok 2009 na Junodownload.com!
Sekundovat mu bude dvojice známá z předchozího ročníku, Stormrage & Visual Angel, kteří si však jako Hardcore Stalkers live pro tento rok přichystali exklusivní live performance, kde každý tón, každý bassdrum je zahrán naživo. Hardcore Stalkers live je podporován velmi známým nizozemským labelem K.N.O.R. records na kterém brzy můžete očekávat nové tracky od producenta Stormrage, kterého můžete znát i z kompilace “Machines in Motion Vol.2 na Cenobite records a jenž je také zodpovědný za oficiální hymnu letošního Bassdome Outdoor.
Pozvání přijal i jejich krajan, BlasterNOX, jehož jméno je zejména spojeno s nejvýznamnější happy hardcoreparty sérií v Maďarsku zvanou Neorave, jím založenou v roce 2002. O dva roky později se na Hegabox Recordings objevil jeho první vydaný remix. Po delší pauze se v roce 2008 připojil k digitálnímu labelu zaměřenému na happy hardcore , Designed4Ravers.com a na Bassdome Outdoor 2010 se představí jako zástupce happy hardcore.
Bude tomu vůbec poprvé co se na akci s tímto názvem představí i hardtechno a to z dílny bulharského producenta Mokushi, který je zaměřený spíše na fůzi schranzu a hardcoru, což nejlépe vystihuje označení: Not your "Standart Hard -Techno" HARD TECHNO! Jeho tracky jsou svoji strukturou podobné díky breakdownům a build-upům spíše hardcoru, popř. hardstylu.Ve svých setech hraje Mokushi pouze svoji vlastní produkci, která je spojena se jmény labelů Gamma Core a amerického TekX records.
Dále se můžete těšit na českou špičku pod hlavičkou Gabber.cz, ať už na nejoblíbenější hardcore formaci v České republice, která je zárukou energické show, Gabber.cz team, industriální projekt Fixed Gear, který se díky své kvalitní, ale neotřelé produkci začíná stávat ikonou industrial hardcoru v této zemi, zástupce klasického hardcoru dje Moonrise nebo na CZE.snacka, dje Fucka popř. dj MaBo, kteří Vás provedou hardstylovým soundem prokousávající se do postupného hardcorového šílenství.

Těšíme se na Vás v sobotu 17.července 2010 v amfiteátru Křížový vrch v Hustopečích, kde od 17:00 festival Bassdome Outdoor propukne. Jako doprovodný program proběhne opět Graffiti exhibition by MAFAKAZZ clan Brno, samozřejmostí jsou stánky s občerstvením a masivní sound. To vše za 100 Kč v předprodeji, popř. 150 Kč na místě konání.

Více informací na:
http://www.bassdome-outdoor.cz

Line-up:
Imperia (Hard Kryptic Records - USA)
Hardcore Stalkers LIVE (K.N.O.R. Records/HU)
BlasterNOX (Neorave.hu/HU)
Mokushi (Gamma Core Records, TekX records/BG)
Gabber.cz team (Gabber.cz/CZ)
Fixed Gear LIVE (Vindicta records, Gabber.cz/CZ)
Moonrise (Gabber.cz/CZ)
CZE.Snack (Gabber.cz/CZ)
DJFuck (Gabber.cz/CZ)
MaBo (Gabber.cz/CZ)
1.5.2010 13:52:51
kewin Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
co takhle neco od Imperia (USA), Hardcore Stalkers, Blasternox nebo Mokushi?
1.5.2010 11:01:55
majklhauske Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

trailel k dominatoru .. celkem pekný..

25.4.2010 09:55:00
www.ondrej-tobias.cz

VA-100X_Hardcore-3CD-2010-hM

obrazek

Release name: VA-100X_Hardcore-3CD-2010-hM
Size: 311.28 mb

http://www.rlslog.net/va-100x_hardcore-3cd-2010-hm/
25.4.2010 09:49:42
takze Bassdome Behind the Mask vol. 2 parada :). krok dopredu od minuleho roku byl videt, jak na poctu djs,lepsim zvuku, vice lidech. cely vecer jsem se prijemne bavil :sluch: jen tak dale. uz se tesim na Bassdome Open Air ktery se bude konat 17.7.2010 / Hustopece - krizovy vrch
DJs:
Imperia (USA)
Hardcore Stalkers (Hungary)
Blasternox(Hungary)
Mokushi(Bulgaria)
Gabber.CZ Team
Fixed Gear
Moonrise
Cze.Snack
Fuck
Mabo

start: 17:00 / vstup: 150,-kc / graffiti jam / powerful sound / light park / party mechandiss
Neregistrovaný: flanders
24.4.2010 10:02:22
flanders Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
sice to neni zadna novinka, ale nekoho muze potesit :)
kazdou sobotu vecer tady v Belgii zive prenasi Top Radio party z klubu The Oh! nahore v Gistelu u Oostende. Od 22:00 do 07:00 se to da v CR naladit aspon pres jejich stream na webu Top Radia. Pro ty co netusi.. klub The Oh! funguje kazdou sobotu a hraje se tam pouze hardcore a je to docela nasup :)

stream Top Radia je tady: http://www.topradio.be/nl/stream.asp
23.4.2010 18:22:50
ty deláš jak kdyby tohle dělal jenom tiesto :D
23.4.2010 09:26:36
finch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
SoL 2009 myma ocima

to: miniMat

tiesto v suknich? :D
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
TOP FOTKA
MEDIA PARTNER
Lopsided
3.9

Lopsided

VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně
ISSN 1213-1091