Otázky & odpovědi

• Založil:
    acido
  • Založeno:
    13.4.2005
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

Na spoustě z místních diskuzí se čas od času někdo pídí po odpovědi na nějakou otázku... Proč na ně nemít speciální fórum? Kdokoliv má dotaz, o němž si myslí, že by na něj někdo z návštěvníků těchto fór mohl znát správnou odpověď, nechť ho vznese. Kdo zná odpověď na některou z vyslovených otázek a není mu zatěžko se o ní podělit, ať tak učiní... Dík! ;)

Než se zeptáte, zkuste napsat 2-3 slova sem: Nejlepší vyhledávač v češtině / GoOGle

9.5.2013 11:57:04
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
mi casa su casa

to: stand.art

mě to taky mega sralo, adBlok to vyřešil. O mekáči na rejvu vím už jen díky stížnostem tady ;)
9.5.2013 11:49:34
stand.art Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: vojte

vyřeší to i na tuto jednu reklamu?
Analyzuji si ostatní reklamy na interentu z důvodu svých podnikatelksých aktivit, rád se přiučím, nechám inspirovat, proto často sleduji ostatní reklamy (ty které mě neserou různým vyskakováním nových oken atd.) Ale tady ten posraný Mc Donald už mě taky vytáčí!
9.5.2013 10:42:37
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
mi casa su casa

to: Azzyk

nevím, ale AdBlock a podobné doplňky prohlížečů to snadno vyřeší.
9.5.2013 10:17:43
Azzyk Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
Do kdy má McDonald's zaplacenou tu reklamu na rave.cz? Asi sem přestanu chodit.
9.5.2013 10:17:05
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 5x
mi casa su casa

to: johnny suede

tak koukám, žes už byl U Marka :D :D :D
Neregistrovaný: johnny suede
9.5.2013 02:33:33
johnny suede Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x

kdokolichce

Hele lidi, od šesti hodin večer mi na balkóně stojí na jedné noze holub. Nevíte někdo, co to znamená? Chtěl jsem ho pohladit, ale řekl bych, že je vystrašený. Dal jsem mu tam něco na zub a vodu, ale ani se toho nedotkl. Je půl třetí ráno a ten holub tam stále nehnutě stojí. Znervózňuje mne to, i když mám zatažené žaluzie.
9.5.2013 02:30:15
johnny suede Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

vojte

Cože? Já ti vůbec nerozumím. O čem teď mluvíš? Jestli jsem tě nějak urazil, tak mi to líto není. Problém máš asi ty, ne já. Sbohem...
8.5.2013 23:07:01
keris Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: mirczek

pokud máš přímo ve smlouvě místo výkonu a pozici (nejlépe s popisem výkonu práce), tak se změnou smlouvy musíš souhlasit. Pokud ne, tak odstupné ;-)
8.5.2013 22:31:46
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

vidíš johny, místo urážení a anonymní připosranosti na netu (kterou tak nesnášíš) stačí otevřít ústa mezi lidma ;)
8.5.2013 18:13:29
johnny suede Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

iluze

Teď si vybavuji, že jsem v té kavárně už byl. Asi před týdnem - zeptat se na zákusky. Možná si mě bude pamatovat :-)
Tedy za předpokladu, že ten velmi vstřícný člověk za pultem byl on.
8.5.2013 17:47:23

iluze

Tak děkuji mnohokrát příteli, tedy pokud to není pokus o žert typu "Bart [Simsn]". A když jo, tak bude alespoň sranda. Bože jak já ty upjatý hnidopichy nesnáším. Žij a nech žít!

RESPECT
8.5.2013 17:41:18

Ondra_T

Proč bych měl na něco čekat? Prostě obyčejný dotaz. Co řešíš? Možná je zbytek národa připosranej až za ušima jako za totality, ale s lidmi, co poslouchají elektronickou hudbu, mám jiné zkušenosti. Většinou jsou to individualisté, co mají svůj názor. Máš svůj názor? A když vláda (pár set lidí mimochodem) řekne:"Marihuana je zakázaná!", 99 % lidí drží hubu a krok, i když s tím nesouhlasí. Všichni vědí, jaká to je absurdita, a přesto... no poslouchej - řeknu to jinak: Pokud tu informaci někdo má a ze strachu si ji nechá pro sebe, je to pro mě buran z pravěku, co nic nepochopil. A za druhé: vážně si myslíš, že někoho bude zajímat týpek v hospodě s jedním gramem rostlinky, co roste u potoka? Nenech se vysmát čéče.
Neregistrovaný: iluze
8.5.2013 17:34:38
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

johnny

Kdyztak se odkaz na me, ze te posilam, on uz bude vedet.
Neregistrovaný: iluze
8.5.2013 17:33:38
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

johnny suede

Jsem taky z Lipniku, rad odpovim. Zeptej se u Ladi Marka v restauraci Marek na namesti T.G.M. Ten ma dobry matro a rad ti da. Sam od nej beru.
8.5.2013 11:45:40
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
www.ondrej-tobias.cz (fotky z akcí od roku 2003)..

johnny suede = Linda

snad nečekáš, že na takovouto otázku Ti někdo rozumně odpoví.. ;)
Neregistrovaný: Linda
8.5.2013 11:35:43
Linda Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

vojte + Ondra_T

???
8.5.2013 10:04:38
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

Jen tyto lampy vyzkoušej s rozběhem a rozbijou tě jak cikánský hračky...
8.5.2013 08:50:37
Ondra_T Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 4x
www.ondrej-tobias.cz (fotky z akcí od roku 2003)..

V Lipníku prej teď mají nové lampy - nějaký LED nebo co to je, měly by být k vidění postupně po celým městě..

http://olomouc.idnes.cz/lipnik-bude-mit-lampy-s-led-diodami-d55-/olomouc-zpravy.aspx?c=A120424_1768696_olomouc-zpravy_stk
8.5.2013 02:46:59

Ganja

Nevíte někdo, kde v Lipníku nad Bečvou sehnat lampy, nebo alespoň skanky, co mě rozbijou? Zrovna jsem se přistěhoval a nikoho tu neznám.
7.5.2013 22:57:05
mirczek Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

G_ina, kačaba, pepe

Díky za názory a rady. Tak nějak jsem počítal, že by to s tím odstupným mohlo dopadnout jak říkáte. Zaměstnavatel se určitě bude bránit zuby nehty a hledat kličky, nicméně co jsme si zjišťoval i jinde tak jinou možnost asi mít nebude..
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Fabric 13.th Anniversary
24.5

Fabric 13.th Anniversary

Fabric
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně