Pohoda festival

• Založil:
    aleš
  • Založeno:
    8.7.2004
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

PARTYINFO

Bažant Pohoda 2012

05.07.2012 - 07.07.2012 Letiště Trenčín, Trenčín
Live: Orbital, Public Enemy, Lou Reed, Kasabian, White Lies, The Horrors, Eskmo, Emika, Chase & Status, Bat for Lashes, Caribou, Two Door Cinema Club, Emiliana Torrini, Lützenkirchen, I blame coco, Submotion Orchestra, S.C.U.M, The Heavy, Napszyklat, The Plastic People of The Universe, Tata Bojs etc.
DJs: Die & Jenna G., Toky + Loktibrada, Matwä etc.
Cena: 59 - 99 €
PRO NÁKUP NEBO PRODEJ LÍSTKŮ JE URČENO TOTO FÓRUM:
http://www.rave.cz/forum/2113/

NABÍDKY ZDE BUDOU MAZÁNY.
22.3.2011 13:44:24
keris Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: petulak

ty FlexiPassy berou v Ticketportalu jen v Praze na ústředí nebo i v jednotlivých předprodejích, nevíš?
22.3.2011 13:44:19
champagne Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: aCIDo

pff! :D večer to proberem :D
22.3.2011 13:43:24
keris Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: champagne

tím zkušeným řidičem myslíš mě :D no v termín Pohody budu mít řidičák rok a najeto cca 15 tis. :D
22.3.2011 13:43:02
aCIDo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

chamo

tsss, tobe sem odvoz nenabizel :D
a je to asi 300 km, z toho vetsina po dalnicich. navic planuju bejt v lete vyjezdenej uz neasi. a jed si s kym chces :P
22.3.2011 13:41:51
champagne Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: aCIDo

on i keris říkal, že by vzal auto ;) a přiznám se, že na takovou delší cestu bych raději jela se zkušeným řidičem, neber to zle ;)
22.3.2011 13:40:46

no pojeďte!!! :) já si lístek budu kupovat ze zaměstnanecké Benefit karty :D
22.3.2011 13:40:31
aCIDo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

pojedtee! ja uz mam listek. kazdopadne nevahejte dlouho, maj poslednich 5000 ks (kdyz uz sem to dnes psal Hance vedle.. :D ). mozna bych vzal i auto... ale nevim :)
22.3.2011 13:35:31
petulak Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
že bych prvně letos vyrazil LAMB mi za to stojí ;)

-také berou v ticketportal jede předprodej na flexy passy...asi je rozhodnuto:bryle:

jinak určo i na LIR
22.3.2011 10:15:27
Parabot Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
Krush!
Neregistrovaný: Ondra
14.3.2011 09:14:53
Ondra Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Lamb

Luxus!!!
14.3.2011 09:04:55
Parabot Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
LAMB! Pokus c. 2. Tak letosni lineup je opravdu luxus.
13.3.2011 23:43:29
Rishule Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
2 minutes in heaven are better than 1 minute in heaven

to: TajD

Voe já Ti na ty Tvý uchylárny nešahám, tak mi prosím nešahej na MIU z Magionu, stejně si tam nebyl :D
13.3.2011 16:52:11
TajD Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

to: Rishule

nene ríšo, myslím že se pleteš. Tahle Mia totiž všechny rozparádí mnohem víc než divocí poníčci z Berlína :)
11.3.2011 18:07:56
Rishule Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
2 minutes in heaven are better than 1 minute in heaven

to: cookie

hm kdyby to byla ta druhá MIA, co byla na Magionu to by bylo mnohem lepší :/ tahle mi nic neříká
11.3.2011 11:25:00
cookie Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

M.I.A.

@ Pohoda 2011 ^_^
9.3.2011 15:57:36
ian Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
A v kategorii euroležák triumfuje...

to: petulak - ot

Cokoliv rozumného o DnB čeká na mě...
9.3.2011 12:54:37
aCIDo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
Imogen Heap!

dramaturg pohody mi letos dela hodne radosti...
9.3.2011 11:05:49
ondrab Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
tak sou magnetovi chlapci lalankovej dubstep...a co jako?..hlavne, ze je to vysoce navykovy a poslouchatelny...
9.3.2011 09:59:02
petulak Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
kolik dnb odborníků se tady ještě objeví :D
Do tohoto fóra mají zakázán přístup: usualsuspect
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Party Vibes
25.5

Party Vibes

Sahara
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně