Auta, autíčka, tuning, oldcar, atd. .... fotky, diskuze :)

• Založil:
    neznaalek
  • Založeno:
    24.3.2004
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

Forům pro všechny diskutéry, zájemce, dotazy atd.
Pro všechny kdo mají rádi dvoustopé kamarády.

CAR OF THE Month
Škoda Octavia III

obrazek

obrazek

obrazek

obrazek

benzinový motor 1,2 TSi(63 kw)
benzinový motor 1,2 TSi (77kw)
benzínový motor 1,4TSi(90 kW)
benzínový motor 1,4TSi (103kw)
naftový motor 1,6TDi (66kw)+(77kw)
naftový motor 2,0TDi (135kw) a další

Vojte 8.1.2013
18.6.2013 09:24:06
maciik Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Tajemstvím úspěchu je upřímnost... jakmile se jí zbavíte, dosáhnete ho

to: vojte

je to lepsi :)
obrazek
18.6.2013 08:57:42
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa
11.6.2013 22:26:35
keris Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

tak zase pozor - Boxter S, nová generace, je super :-)
obrazek
obrazek
obrazek
každopádně srovnávat ho s Insignií je mimo
11.6.2013 22:12:36
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
mi casa su casa

to: ed

tak Boxter je pro mě jedno z nejteplejších aut co znám, ale proti gustu... :)

Já bych si nekupoval ani tu insignii a prachy jsem tady vůbec neřešil, jen srovnávání různých tříd aut ;)
Neregistrovaný: ed
11.6.2013 21:21:42
ed Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

vojte

Ja to jen konstatoval, OPC za 1,1 mice je opravdu nejvyssi level. Je vsak otazka, jestli za takovou cenu neporidit napr. Pors.Boxter 8)
11.6.2013 20:40:24
mi casa su casa

to: ed

je nějaká vyšší verze než OPC? :)
Neregistrovaný: ed
11.6.2013 19:17:27
ed Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

vojte

O "manazerskem autu" mam tedy jine predstavy, nez je Insignia. Mozna opravdu v nejake vybavene verzi, ale ty zaklady jsou bida. Spis me to odpudilo.
11.6.2013 15:56:49
maciik Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

mne v tom Evu absolutne nic nechybelo :) a neprislo mi, ze by ta Insignia byla o tolik pohodlnejsi...
11.6.2013 12:57:37
mi casa su casa
to ale platnáš koše s baňama :)

Cenu a účel auta snad nebudeš srovnávat. Evo je nadupané prdítko odlehčené a očesané o nesmysly. Výbava nulanulanic. Účel je rychlé svezení na šotolině a okreskách, bez parádiček a vyfikundací :)

OPC je v podstatě manažerské auto, limuzína, jen v ostré verzi. Jako Passat R36 možná M3, S4. Důraz se klade i na pohodlí, výbavu pro posádku atd. A cena je oproti nim taky jinde, ale tam se dá porovnávat účel :)

11.6.2013 12:49:59

cena je stejna :)
11.6.2013 12:42:13
mi casa su casa

to: maciik

tyhle dvě auta nejsou ke srovnávání vhodná :)

11.6.2013 12:10:20

to: cesa3

pak jeste zkus nekdy Evo Mitsubishi ;) a na tu Insigniu zapomenes :)
11.6.2013 11:35:28
cesa3 Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
ROXY

Opel Insignia OPC

Teď sem jí řídil minulý týden na cestě do třeboně a jako 324koní je fakt nádhera :)
Neregistrovaný: milo
10.6.2013 13:20:53
milo Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
(o) (o)
muzu doporucit Nokia CR-114, uz nekolik let pouzivam s vice telefony a bez problemu. velice dobra konstrukce, na skle drzi perfektne
9.6.2013 18:46:54
petulak Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

finch

spis nedoporucuji univerzalni drzak na mobil a navigace z Globusu, co jsem si koupil do auta...boj aby drzel na skle
7.6.2013 14:24:01
finch Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Na počátku bylo techno…
potrebuju univerzalni drzak telefonu do auta (vw jetta, xperia ray a SIII mini), nekdo nejaka rada pls?

co treba tohle? http://shop.softcom.cz/eshop/clingo-univerzalni-auto-drzak-na-sklo-nebo-palubni-desku-07000_d126756.html
7.6.2013 09:58:34
vojte Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x
mi casa su casa

to: petulak

jen se mi k tomu kombíku nepozdávají kola ála Opel Insignia OPC, jinak může bejt :)
obrazek
7.6.2013 09:02:29
petulak Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
nova RS Octavka se sestistupnou prevodovkou je fakt raketa ...z 0 na 100 za 6,8sec ...paradni zvuk. max rychlost 248km, 162kW
;)
Neregistrovaný: iluze
5.6.2013 11:59:49
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal
btw, blejskli me na Nuselaku kdyz jsem jel 80km/h, tak jsem zvedav co z toho bude...
Neregistrovaný: iluze
5.6.2013 11:59:10
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

vojta

Ted frci osoba vzdalena...
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
HOT FOTKY
MEDIA PARTNER
Svojšice 2013
21.6

Svojšice 2013

Amfiteátr Svojšice
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně