Fashion

• Založil:
    Barunka
  • Založeno:
    6.1.2004
  • Moderuje:
Uživatel není registrován - doporučujeme se zaregistrovat, registrace má mnoho výhod a obsahuje další prvky, které nejsou anonymům dovoleny.

Boty, oblečení, co se Vám líbí, co nosíte, fota z přehlídek.

Pravidla vkládání do fóra:
1. když mám zajímavou značku není problém poslat mail na fashion (zavinac) rave.cz nebo primo sefce charlotte (zavinac) rave.cz
2. když na toto forum chodím jen abych propagoval vlastní značku a jinak nediskutuji budu smazán
3. forum neslouží k reklamě
4. doufám že je jasné že se tu nezakazuje nějaké linkování ap, ale nemáme rádi když si někdo dělá jen tak reklamu a nic nepřináší

Fashion & Style na rave.cz: http://www.faast.cz
http://www.ravefashion.cz
1.9.2010 21:11:55
Sannushka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
pheasant trapping-feels like heaven

G_ina

Tak to chápeš správně-já tu dobu měla hodně ráda-a pak už bylo nasnadě zaseknout se v ní ... :-) Prostě takovej staromilec,s tím už asi nikdo nic nenadělá... ;-D
1.9.2010 21:03:08
G_ina Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

Sannushka

že se takhle prožíváš bych pochopila tehdá, než začal být internet masově používán..
1.9.2010 12:41:35
Sannushka Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

G_ina

OT>>>Internet má nějakou kulturu psani(aspoň míval,než začal být masově používán)a pokud jsi za tu větu neumístila smajla a dala tam těch pár teček nemohu si myslet nic jiného než,že to mělo poukázat na mou patrně prachmizernou inteligenci(normální člověk by přece nemohl žít v přesvědčení,že vějíře vznikly v Bobycentru...což není zrovna lichotivé ;) Ne,že by mi na tom záleželo-je mi to volné jako loňské triko jen podotýkám jak to mohlo působit. :-)
27.8.2010 08:40:11
nat232 Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
this is the day 2 find another way...

iluze

já takový viděla na Kao San v BKK
26.8.2010 22:05:08
deivis Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Deivis - live@LONT 20.8.2010 Download: http://www.idj.cz/dj-set/18119/-deivis-live-lont-20-8-2010/

to: iluze

Ty má myslím moje přítelkyně doma. Po babicce myslim..
26.8.2010 21:30:18
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

?

Kde sehnat takoveto bryle?
obrazek
26.8.2010 00:28:05
giginie Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 1x

tutununu

obrazek
Neregistrovaný: FreeDa
19.8.2010 09:13:31
FreeDa Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
http://www.concretsk8shop.cz

G_ina

Asi umíš dobře intonovat i přes internet:D
18.8.2010 17:56:47
G_ina Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

giginie

jak se to z internetů pozná prosimtě?
18.8.2010 16:14:25
giginie Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

G_ina

nemusis bejt hnedka neprijemna, ne? :)
17.8.2010 20:23:00

G_ina

To byl vtip
17.8.2010 20:22:28

Letošní Code:Mode-skvělý věci,hned bych si vybrala

obrazek

obrazek

obrazek

obrazek

Hlavně ty sukýnky mi připomněly modely jedné Japonečky z jistého filmu,do kterých jsem už tenkrát byla blázen:-)
obrazek
17.8.2010 20:14:54
no jasně, vějíře se vymyslely na apošce..
17.8.2010 20:12:59

Móda z Apokalypsy do ulic:-) ale proč ne,na léto perfektní nápad

6.8.2010 12:00:53
CZtko Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Co není zakázáno, je dovoleno

Do vodičky na jehlách..

obrazek
Neregistrovaný: iluze
24.7.2010 17:54:02
iluze Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Eestimaal

sandale

Doporucte mi pls nejakou zajimavou znacku sandalu, nemusi byt v ceskych kamennych obchodech...
16.7.2010 18:23:24
giginie Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 2x
obrazek
24.6.2010 12:59:02
krystofik125 Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x
Richieeee! - http://www.youtube.com/watch?v=wvliE_TC7HI

to: giginie

dulezite je, ze vidi aspon neco :D
24.6.2010 08:33:11
giginie Odpovědět Permalink odkaz na tento post Tento příspěvek stojí za přečtení Tento příspěvek nebyl pochválen 0x

krystofik

z toho musej pekne bolet voci, kdyz koukas porad do zeme, abys neco videl :D
Provozovatel neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky) poškozují dobré jméno provozovatele nebo obsahují neplacenou reklamu. Provozovatel má vždy pravdu, na fórech vládne osvícená diktatura, demokracie se - jak ukazují dějiny neosvědčila.
REKLAMA

REKLAMA
TOP FOTKA
MEDIA PARTNER
Sounf Of Your Life 4
10.9

Sounf Of Your Life 4

Rubicon
VÍTĚZ FLYERÁDY
DOPORUČUJEME
RAVE.cz - hudební server nejen o taneční scéně
ISSN 1213-1091