Rave na pláži už příští pátek!

V pátek 28.08.2020 proběhne v Beach parku v Mlékojedech open air festival Rave on The Beach. Na akci se představí legendy české techno scény, Djs Ladida a Orbith. Line-up doplní djové Lucas a Killer.

Rave on the Beach

Akci odstartuje pardubický trance matador DJ Lucas. Ten se představí v tranceovém setu v jeho ryzí podobě, takže classic, hard a progressive trance sound. Lucas je dlouholetý člen Rave Nation, který vždy dokázal akci výborně rozjet a který bohužel patří už jen mezi hrstku DJs, kteří hrají tento styl z vinylu. Hraní se věnuje už 18 let, přes rychlejší styly jako hardhouse se rychle dostal právě k energickému tranceu a v jeho setech můžete slyšet tracky od takových jmen jako Nu NRG, Yves Deruyter nebo Paul van Dyk. Lucas otevře akci a organizátoři slibují, že jeho euforický trance set bude maximálně zapadat do atmosféry pláže a večerního sluníčka.

DJ Lucas – Live@Rave Nation: 10 Years

Dále se na akci Rave on the beach představí Aleš Gehringer neboli DJ Orbith. Ten patří už od roku 1999 mezi stálice česko-slovenské taneční scény. Pokud si chcete připomenout jeho klasické vinylové electro techno sety, máte možnost 28.8. 2020 právě v Beach Parku Mlékojedy, kde po boku Ladidy zahraje vinylový set.

Tripmag CD – DJ Orbith ‎– Progressive Session 01

Velkým lákadlem je samozřejmě první dáma českého djingu – Ladida. Tato dáma si během své kariéry zahrála po boku takových jmen jako jsou Jeff Mills, Carl Cox, Westbam, Laurent Garnier, DJ Hell a mnoho dalších. Několikrát si zahrála i na slavné berlínské Love Parade. Její set v Mlékojedech si rozhodně nenecháme ujít.

Ladida – Coal Festival 2019

Posledním zástupcem české taneční scény bude pardubický DJ Killer. Milovník vinylů na Rave on the beach oslaví vlastní hudební výročí a to 20 let za gramofony! Za tu dobu uspořádal spousty akcí, na které dokázal do ČR pozvat taková jména jako Marusha, Jam el Mar nebo Dune. Mezi ty legendární párty se řadí 10 Years Rave Nation v pardubickém Ideonu nebo akce v L-Klubu. Mezi novější události patří dva úžasné eventy Time Travel Rave v brněnském Boby. Závěr bude patřit opět vinylům a rychlejšímu BPM tempu.

DJ Killer – 90s Time Travel Rave Opening vinyl set

DJ Killer – Live@Rave Nation: 10 Years, Ideon, Pardubice

Akce se koná již příští pátek a začátek festivalu bude v 16:00 hodin, konec je plánován na 03:00 hodin ráno. Vstupenky jsou stále v předprodeji za 150,-Kč. Místem konání bude Beach Park Mlékojedy. Uvidíme se tam .-)

Zdroj: FB

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *