Tomorrowland přichází s digitálním festivalem

Pořadatelé belgického veleslavného festivalu Tomorrowland oznámili konání Tomorrowland Around The World, The Digital Festival s podtitulem The Reflection Of Love, Chapter I.

Vzhledem ke koronavirové krizi byly obě letošní edice Tomorrowlandu přesunuty na příští rok, organizátoři však přichází s mimořádným konceptem v podobě on-line eventu, který se uskuteční 25. a 26. července. V jeho rámci vystoupí největší jména současné elektronické taneční scény. Při jeho produkci budou použity nejlepší světové technologie 3D designu, video produkce a zvláštních efektů. Tomorrowland se tak snaží probořit všechny představitelné hranice a tímto způsobem propojit svou globální fanouškovskou základnu. The People Of Tomorrow tak zažijí něco jedinečného.

Připojit se bude možné počítačem, notebookem, smartphonem či tabletem. Festival nabídne zejména hudbu, a to na osmi brandovaných stageích, včetně Atmosphere, Core, Freedom a Elixir, ke kterým se přidá pochopitelně Mainstage a tři nové scény stvořené kreativním týmem a 3D umělci. Chybět nebudou ani ohňostroje a laser shows, které jsou pro Tomorrowland tak příznačné. Festival bude multižánrový a v jeho rámci nebudou chybět interaktivní prvky, webináře, hry, workshopy, to vše týkající se životního stylu, jídla, módy a nadace Tomorrowland.

Po oba festivalové dny poběží program od 15 hod. do jedné hodiny po půlnoci. Jak řekl Michiel Beers, spoluzakladatel Tomorrowlandu, jde o výsledek práce gigantického týmu stovek zaměstnanců, kteří se pustili do něčeho, co tu ještě nebylo. Vážně si myslí, že dokáží přenést ducha Tomorrowlandu do nespočtu domácnosti po celé planetě. Očekávány jsou stovky tisíc fanoušků z celého světa, kterým se tak podaří alespoň během jednoho víkendu masivně propojit bezpečným a zodpovědným způsobem.

Line-up bude zveřejněn v pondělí 15. června, vstupenky jdou do prodeje ve čtvrtek 18. června prostřednictvím webu tomorrowland.com – a to za cenu 12,5 eura na den nebo 20 euro za víkend. Nabízí se ovšem i další různě rozšířené a vybavené balíčky včetně zpětného přístupu k archivu. Jak tak za ta dlouhá léta známe tým z belgické společnosti ID&T, tak v červenci se bude přepisovat historie. Připojte se i Vy!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *