Fanoušci Drum & Bassu pozor, Kyjovem se opět rozezní lámané beaty!

Mixmaster DJ Sayko, rezident akce Dra:m, si pozval na pátek 27.3. opravdovou vypečenost, tuzemskou exportní jedničku Forbidden Society! A support nebude o nic méně zajímavý. Line-up je sestaven totiž tak, aby na sebe všechny DJské sety navazovaly a celý večírek gradoval od samého začátku až do posledního setu.

Forbidden Society @ Perpetuum

Kromě muziky jsou tu taky soutěže o volné lístky a trička. Jedna soutěž poběží na Facebooku a druhá na Instagramu, tak to čekněte a my už teď přejeme hodně štěstí!

Nyní ale k party samotné. Kdo že to přijede zahrát?

Forbidden Socitey (Forbidden Society Recordings)

Možná právě díky ovlivnění širokým spektrem žánrů, od ostrých metalových poloh a špinavosti punku až po sub žánry hardcore, gabber či breakcore, jsou jeho sety plné nezaměnitelné energie. I přes zmíněné vlivy to však vždy byla zejména vlastní hudební produkce jako epicentrum dění a v Kyjově tomu nebude jinak. Netřeba dalších slov, prostě Forbidden Society, kvalitní produkce, vyhlášená živá vystoupení, tečka.

Sayko (Razcals)

Tuto živoucí legendu a drtiče parketů není potřeba nějak představovat. Kromě djingu se věnuje i vlastní tvorbě. Ta mu vyšla na labelech Close2death, Deafmuted, Darktide, Sun Side rec. a Blast Furnace rec. Když náhodou nedělá hudbu, tak tvoří muziku, naplno se věnuje produkci tracků a odpočívá tvorbou písniček. Inu Sayko, hudebník tělem i duší. Autor skladeb v projektu Dyes se zpěvačkou Vera Muse, spoluautor v drum and bassovém projektu Razcals.

Soldik (Drumandbassvinyl.cz)

Po zasloužené dovolené se ke gramofonům vrací DJ Soldik, majitel vinyl shopu www.drumandbassvinyl.cz , se kterým spolupořádáme DJ Contest. Soldik, dj a sběratel v jedné osobě, se začal specializovat na hraní starých a osvědčených klasik. Čekejte to nejlepší z labelů Virus, Bad Company, Cause 4 Concern nebo Renegade Hardware!

Rejny (Nonoise)

Z Uherského Hradiště přijede provětrat Nětčice neurofunkem DJ Rejny, zástupce Nonoise crew. Po nářezu, který před ním zahraje Forbidden Society, očekávejte volné pokračování s notnou dávkou jak ostřejších, tak deepovějších poloh.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *