Barthy: Enter zaplaví energie „boileru“ – Darkness room

Kdo by neznal slavné streamy Boiler Room? Lidi před zrcadlem tancující hned za zády DJe, neskutečné návaly pozitivní energie, radost. Akci inspirovanou tímto konceptem si brzy vychutná také Brno a rovnou patřičně od podlahy. Petr Bartek aka Barthy přiveze hned několik zahraničních hostů s technem v „tvrdším kabátku“.

Úžasná: Ahoj Barthy, prozraď nám, čím Tě okouzlil Boiler room?

Barthy: Jednoduše a jednoslovně řečeno: „energií“.

Tento typ akcí oslovuje široké publikum posluchačů včetně příznivců techna a především je naprosto odlišný od ostatních. DJ je obklopen lidmi a ta energie přenášená od DJe směrem k nim a zase zpět vyrábí party mnohem větších rozměrů. Především proto je tolik vyhledáván a žádán. Právě pro to propojení a blízký kontakt DJe s lidmi. Užít si ten moment na place je jedinečný a nezapomenutelný zážitek pro obě strany.

Nevypadá to, že se bojíte nezájmu fanoušků…

Přinášíme něco nového, neokoukaného a něco, co v tomhle pojetí v Brně ještě nebylo (recesistická „bojler cimra“ byla kdysi součástí parties Explosion na Flédě, pozn. red.) a už teď máme na Darkness Room pozitivní ohlasy, za což jsme neskutečně vděční!

Přivezeme rovnou tři DJs přímo z Německa, konkrétně z okolí Dortmundu, kde v klubu Mint mají svou základnu a mají za sebou support pro taková jména jako Alignment, Parfait a další. Mají techno svět přímo ve své DNA a dávají do něj srdce a to je to hlavní.

Jak bys popsal line-up této akce?

Propojujeme starší generaci s tou mladší, a to jak v line-upu, tak v publiku. Dáváme prostor starším DJs, aby rozohnili své fanoušky a zároveň i těm mladším, aby nabrali zkušenosti a vnesli do toho svěží energii, která dokáže nadchnout. Z Německa dorazí tři jména: Leeva a Kheta b2b Ram, ze Slovenska pak Matthew a Lindah a doplní je čeští Schanzz a Barthy.

DJ Barthy

A na závěr, prosím, pověz něco o sobě.

Jmenuji se Petr Bartek a vystupuji pod uměleckým jménem Barthy. Technu se věnuji už něco přes tři roky a hraju převážně hardtechno, industrial techno a občas zabrousím i do schranzzu. Pomalu pronikám i do světa produkce, ale to je ještě běh na dlouhou trať, který mě ale neskutečně baví. Rád bych na tomto místě poděkoval klukům z klubu Enter za to, že mi umožnili uspořádat tuto party právě zde. Pevně věřím, že si Darkness Room najde příznivce a své pevné místo na scéně.

Díky za rozhovor a držíme pěsti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *