Avenue One vydali u Yotta nový singl

Česko-kanadské duo Avenue One měsíc po vydání debutového alba Outside My Door a úspěchu skladby Upstairs Terrace na labelu Anjunabeats přichází s dalším singlem Fjord, který vyšel na prestižním labelu Odd One Out, kterému šéfuje seveřan Yotto.

Avenue One – Fjord

Tuto jejich novou povedenou věc s názvem Fjord zařadil Yotto společně s duem Anden na kompilaci Odd Ones V2, která právě ve čtvrtek 8. prosince spatřila světlo světa. A jak k tomu sám nadšený Yotto říká: „Na kompilaci jsou klubovky, které jsme si fakt zamilovali a chtěli je takto namíchat dohromady, abychom si je všichni užili. Některé jste už (nejen) během tohoto roku slyšeli, tak doufám, že se budou líbit.“

Pro Petra a Matta je to tak další úspěch a potvrzení, že vydáním alba nic nekončí a pokračují dál. Sám Petr k tomu dodává: „Fjord byl původně song, který se měl objevit na našem novém albu, ale když o něj výrazně projevil zájem Yottův label Odd One Out, tak nebylo o čem přemýšlet. Dostat se na tento label byl jeden z našich dlouhodobých cílů. Nyní tedy máme splněno a díky zájmu labelu s námi spolupracovat i nadále doufáme, že to nebyl náš poslední release na Odd One Out. Yotto je pro nás opravdu velkým vzorem, jak po hudební, tak po lidské stránce, takže nás to opravdu potěšilo. Měli jsme již možnost poslechnout si s předstihem celou kompilaci a musíme říct – klobouk dolů, je tam jedna šupa vedle druhé!

Odd One Out – ‚Odd Ones V2 ‚ [Continuous Mix]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *