Berlínské techno promění tento pátek klášter sv. Gabriela

Praha, 4. listopadu – Sound festival ovládne tento pátek další unikátní pražský prostor. Současná undergroundově laděná elektronika zaplní tajemné prostory kláštera sv. Gabriela na pražském Smíchově. Headlinery jsou libanonská producentka Nur Jaber a francouzský DJ Arkan, oba působící v Berlíně. Temnou atmosféru na čtyřech scénách podtrhnou site-specific instalace, light design a NFT projekce ve spolupráci s řimskou galerií MFA.

Nur Jaber

Unikátní komplex Gabriel Loci je místem, kde se setkává minulost se současností. Rozsáhlý objekt postavený v novorománském slohu oživne undergroundovou elektronickou hudbou ve spojení se současným vizuálním uměním, a to na čtyřech různorodých scénách. Lustrový a Klenbový sál společně s Pitevnou budou patřit hudebním stagím, ambient a chillout najdou návštěvníci v centrálních prostorách Rajské Zahrady. Členité místnosti a chodby kláštera doplní light design od Multiverse Studios a NFT projekce kurátorované největší římskou NFT galerií MFA.

Sound otevírá své brány v pátek 4. listopadu ve 21h. Předprodej byl vyprodán, nicméně na místě bude k dispozici pár posledních vstupenek za 600 Kč. Vice info vč. praktických informací najdete na Facebookové události nebo Instagramu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *