FM Electronic Fest

V sobotu 20. srpna se na Ostravsku chystá další pokračování akce zvané FM Electronic Fest. Více o této zajímavé akci poví pořadatelé Robbie a JuVi.

Vyrys: Zdarec borci, jak se máte? Jak prožíváte letošní léto?

Robbie a JuVi: Léto je v plném proudu. Což znamená festivaly, grilovačky a pohoda, takže se máme dobře 🙂

20. srpna chystáte akci FM Electronic Fest, která má za sebou poměrně dlouhou historii. Kde to tenkrát všechno začalo? Kolikátý to bude letos ročník?

Akci pořádáme již osmým rokem. Během té doby proběhlo i několik menších edicí, takže se úplně nedá říct, kolikátý je to ročník. Vše začalo ve Frýdku Místku v dnes již zaniklém areálu motokár.

Letos měníte lokaci. Proč a kam?

Lokace se změnila ze zmiňovaných motokár do obce Raškovice, tam proběhly 3 edice, kde ale byl problém s hlukem, tak jsme hledali další alternativu. Aktuálně jsme akci přesunuli do obce Staříč, kde se nachází ideální areál u Bistra Okrouhlá. Zastřešená plocha umožňuje pořádání akcí i za nepřízně počasí a umístění Bistra také neomezuje hlasitost produkce.

Takže bude možné hrát i v případě deštivého počasí?

Ano, areál je zastřešen.

Jinak tipuju správně, že FM v názvu nemá nic společného s frekvenční modulací, ale odkazuje na Frýdek-Místek?

Je to tak. Jsme srdcem „Frýdecko-Místečáci“ 🙂 Tam to všechno začalo a většina residentních DJs je z tohoto města nebo okolních vesnic. Taktéž lokace pořádání vždy zůstane spojena s Frýdkem Místkem.

Kdo všechno za touto akcí organizačně stojí?

Akci jsme založili my dva – DJs Robbie a JuVi, společně jsme také tvořili DJské duo. Časem jsme se profesně oddělili, ale organizačně jsme zůstali u této značky.

Kdo přijede letos zahrát a jaká muzika se bude hrát?

Tento ročník jsme pojali víceméně lokálně, ale i tak je kvalita rozhodně zaručena. Line-up je poskládán tak, aby akce gradovala od začátku do konce. Stylově od house, tech-house až po techno. Za mix se postaví Petr Měšťan, Furrier, JuVi, Rob Nash a Ottum.

Na co byste chtěli lidi nalákat, proč by si tohle neměli rozhodně nechat ujít?

Areál je ideální k pořádání akcí tohoto typu. Bude tam parádní zvuk, velká projekce a výhodou je i dostupnost tohoto místa. Nejedná se o masovou akci, ale bude to určitě kvalitní párty se vším všudy 😉

FB událost

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *