Prožij magický příběh Tech Essence!

Pojď prožít příběh. Příběh, který tvoří Tech Essence!


Tech Essence je slovenský projekt, který se poprvé odehraje v České republice. Doprovodná show, speciální stage, fantastické postavy, nadupaný line-up a magický příběh zahalený do rytmu techna, jehož hlavní roli obsadíš právě TY. 

Zní to neuvěřitelně? Ano, a také musí, protože hlavní devízou tohoto projektu je přinést na scénu pohled, který se zcela odlišuje od zažitých zvyklostí. Základním stavebním kamenem je tématika. Industriál, Magická Zahrada, Umění a Technobál jsou témata, která se střídají. Každé z nich má své vlastní kulisy, dekorace, rekvizity, herce v kostýmech a především TECHNO, které vytváří příběh.
Na každé esenci je kladen důraz na dramaturgii a výběr umělců. Pro představu: na esenci na téma Industriál uslyšíte více raw, deep, hypno techno, zatímco Magic Garden je laděna spíše do groovy techna.

Za dobu jeho existence se již na projektu objevila jména z různých koutů Slovenska, ale i ze zahraničí, například Shadym a Louis Eichler z Německa, Benefice z Ruska, české stálice Thin & Thick, Jaqullin či celá plejáda Slováků, počínaje Elsym až po Tokyho. Díky rozmanitosti line-upu je v nabídce vždy techno, od kterého můžeš očekávat neočekávané. 

Projekt funguje již více než 4 roky a za tu dobu se posunul z malé jeskynní stage do úplně jiných rozměrů, které chce ukázat světu. 
Projekt založil Martin Babčan aka Signate a díky komunitě z Rájecké doliny se mu daří ho stále upravovat a posouvat dál. Bude to znít neuvěřitelně, ale i v dnešní době se dokáží lidé spojit a pracovat bez vidiny zisku. Jejich jediným hnacím motorem je zápal a vášeň pro techno. Lidé pomáhají při výstavbách stage a kulis, jako performeři v kostýmech, marketéři atd.

Pro tento projekt neexistuje slovo „nedá se“ a i proto můžeš vidět místo stage např. zaparkovanou Liazku, zahradu posetou květy a rostlinami či nadrozměrné obrazy, v nichž se „malby“ mění v divadlo.

Je toho mnoho, co by se dalo říci. Lepší je to všechno ale jednou vidět, než stokrát slyšet. Přijď se tedy přesvědčit na vlastní oči.
Příležitost budeš mít již tento pátek, 27. května, kdy projekt v edici „Magic Garden“ rozehraje svůj příběh v pražském klubu Distrikt7.


Těšit se můžeš na vizuální zážitek, o který se postará 6 DJů ve složení: Denysa (CZ), Orbith (CZ), Subgate (CZ), Signate (SK), Matthew (SK) a Juraj Kral (SK).

Vstupenky: https://techessence.sk/magic-garden-vstupenky


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *